Henry Karjalainen koeajalle Ketterään, sairaslistalla kuusi pelaajaa

Kai Skyttä

Henry Karjalainen koeajalle Ketterään, sairaslistalla kuusi pelaajaa

Ketterä saa alkavan viikon otteluruuhkaansa apua, kun TUTO Hockeyssa alkukauden pelannut hyökkääjä Henry Karjalainen liittyy joukkueen vahvuuteen.

Karjalainen, 22, on SaiPan kasvatti ja pelannut aiemmin myös Ketterän juniorijoukkueissa. Hän siirtyi keväällä Turkuun ja on esiintynyt tällä kaudella Mestiksessä yhdessä ottelussa ilman tehopisteitä. Viime kaudella Karjalainen pelasi pääosin A-nuorten SM-Liigaa SaiPassa. 31 ottelussa syntyivät tehopisteet 6+25=31. Keväällä hän pelasi myös jääkiekkoliigassa, jossa 11 ottelussa hän teki yhden maalin.

Karjalaisen sopimus TUTO Hockeyn kanssa on purettu yhteisymmärryksessä. Karjalainen on Ketterässä kaksi viikkoa kestävällä try outilla ja hakee joukkueesta pelipaikkaa loppukaudeksi.

Viime viikonloppuna Ketterän sairaslista kasvoi kolmella pelaajalla. Sivussa on tällä hetkellä neljä puolustajaa ja kaksi hyökkääjää.

Ketterä pelaa tällä viikolla huimat neljä ottelua viiden päivän aikana. Keskiviikkona vastassa on KeuPa vieraskentällä ja perjantaina kotona Peliitat. Lauantaina Ketterä matkaa TUTOn vieraaksi ja viikko päättyy sunnuntaina vieraspeliin LeKiä vastaan.

Ketterän loukkaantumistilanne:

Sameli Ventelä, n. 4 viikkoa

Valtteri Niemi, n. 2 kuukautta

Niko Kosonen, toistaiseksi, päivä kerrallaan

Jesse Juntheikki, toistaiseksi, päivä kerrallaan

Juho Mättö, toistaiseksi, päivä kerrallaan

Markus Ovaska, toistaiseksi, päivä kerrallaan

Joonas Tapaninen

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.