Erkki Saarimäki tylyttää Imatran perussuomalaisia: ”Pihalla kuin lumiukot”

Saarimäen mukaan perussuomalaisten paikkavaatimuksissa ei ole päätä eikä häntää. Hän harkitsee rikosilmoitusta. ”Minua haukuttiin mafiapomoksi”.

Anu Pakarinen

Petri Mutikainen ja Erkki Saarimäki päättivät asiaa harkittuaan avata sanaisen arkkunsa. Syynä on Imatran perussuomalaisten puheenjohtajan Joni Salmen puheiden herättämä tyrmistys.

Erkki Saarimäki ja Petri Mutikainen rikkovat radiohiljaisuuden Imatran sinisten sekä perussuomalaisten välisistä luottamuspaikkaneuvotteluista. Syynä on Imatran perussuomalaisten puheenjohtajan Joni Salmen perjantainen haastattelu.
Joni Salmen mukaan siniset eivät ole kahteen viikkoon reagoineet perussuomalaisten neuvottelukutsuun. Tämä on Saarimäen ja Mutikaisen mukaan pötypuhetta.

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.

Lue kommentointiohjeet