Pakettiauto törmäsi mopoautoon Kuutostiellä, kaksi mopoautossa ollutta loukkaantui

Jarmo Hämäläinen

Mopoauto kaatui törmäyksessä kyljelleen. Kuutostien Lappeenrannan suuntaan menevän kaistan liikenne katkaistiin pelastustöiden ajaksi.
Mopoauto kaatui törmäyksessä kyljelleen. Kuutostien Lappeenrannan suuntaan menevän kaistan liikenne katkaistiin pelastustöiden ajaksi.

Kuutostiellä Lappeenrannassa tapahtui mopoauton ja pakettiauton kolari tiistai-iltana. Mopoautossa olleet kaksi henkilöa loukkaantuivat onnettomuudessa.

Toinen mopoautossa olleista jäi puristuksiin auton rakenteisiin. Pelastuslaitos irrotti hänet autosta ja ensihoito kuljetti hänet jatkohoitoon.

Toinen mopoautossa olleista pääsi itse ulos romuttuneesta ajoneuvosta. Mopoauto kaatui törmäyksessä kyljelleen.

Onnettomuus tapahtui Mälkiän liittymässä Nuijamaantien alla. Imatran suunnasta tullut pakettiauto oli törmännyt mopoauton perään. Päivystävä palomestari Toni Jaako kertoo, että mopoauto oli ollut pysähdyksissä tien laidassa ennen onnettomuutta.

Pakettiauton turvalaitteet laukesivat, mutta pakettiauton kuljettaja ei saanut fyysisiä vammoja. Onnettomuus tapahtui noin kello 21.20 tiistaina.

Kuutostien liikenne Lappeenrantaan katkaistiin kokonaan ja ohjattiin onnettomuuspaikan ympäri Mälkiän liittymän ramppien kautta.

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.