Rajapatsaan kioskiryöstäjä on saatu kiinni, 19-vuotias imatralaismies ryösti joulukuussa myös Lappeentien R-kioskin

Kai Skyttä

Rajapatsaan R-kioski ryöstettiin loppiaisaattona. Tekijä on saatu kiinni. Kuva on otettu kioskilta syyskuussa 2014. Kuvassa näkyvä henkilökunnan edustaja ei liity tähän tapaukseen.

Rajapatsaan R-kioskin viime viikolla ryöstänyt mies on saatu kiinni. 19-vuotias imatralaismies on kuulusteluissa tunnustanut teon. Hän on kertonut syyllistyneensä myös joulukuussa tapahtuneeseen Lappeentien R-kioskin ryöstöön.

— Miehellä on aiempaakin rikostaustaa, kertoo rikoskomisario Jyrki Hänninen Kaakkois-Suomen poliisista.

Mies ryösti kioskit teräaseella uhaten. Molemmissa tapauksissa paikalla oli henkilökunnan lisäksi ulkopuolinen asiakas.

— Kukaan ei loukkaantunut kummassakaan ryöstössä.

Huppupäinen mies ryösti Rajapatsaan Ensontiellä sijaitsevan kioskin torstai-iltana 5. tammikuuta kello 20 jälkeen. Hän sai saaliikseen noin 600 euroa.

Lappeentien R-kioskilla lauantaina 17. joulukuuta saalis oli ollut samaa luokkaa, vajaat 600 euroa.

Mies on kuulusteluissa tunnustanut syyllistyneensä myös varkauteen 4. tammikuuta Imatrankoskella ravintola Kulmahuoneella. Tiloihin ikkunan läpi tunkeutunut mies sai sieltä saaliiksi alkoholijuomia.

Muokattu 16.30: Korjattu toiseen kappaleeseen, että Jyrki Hänninen työskentelee Kaakkois-Suomen poliisissa, ei Etelä-Karjalan poliisissa.

Osallistu keskusteluun

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.