Urheiluseurojen oma puffettimyynti Imatran urheilutalolla onnistuu jo lähitulevaisuudessa

Näin lupaa Imatran kaupungin elämänlaatupalveluiden johtaja Harri Valtasola. Kaupungin periaatepäätös on, että kohtelun on oltava tapahtumajärjestäjille tasapuolista joka paikassa.

Taneli Toikka

Pienimuotoinen varainkeruu puffettimyynnillä onnistuu syksystä lähtien myös urheilutalolla. Arkistokuva.
Pienimuotoinen varainkeruu puffettimyynnillä onnistuu syksystä lähtien myös urheilutalolla. Arkistokuva.

Järjestäjien oma puffettimyynti urheilutalolla järjestettävien tapahtumien yhteydessä onnistuu jatkossa. Näin kertoo elämänlaatupalveluiden johtaja Harri Valtasola Imatran kaupungilta.

Tähän asti käytäntö on ollut se, että kahvilamyynnistä on vastannut yksinomaan urheilutalo-uimahallin kahvio.

— Asiasta on keskusteltu kaupunginhallituksen puheenjohtajiston kanssa. Periaatepäätös on, että kohtelun on oltava tapahtumajärjestäjille tasapuolista kaupungin kaikissa tiloissa. Tämä hoidetaan kuntoon asia ja paikka kerrallaan, sanoo Valtasola.

Urheiluseurojen pienimuotoinen puffettimyynti onnistuu Valtasolan mukaan urheilutalolla tulevasta syyskaudesta lähtien.

Kaupunki ei ole vielä neuvotellut asiasta kahvion yrittäjän Timo Purolahden kanssa.

— Asia käydään läpi yrittäjän kanssa.

Ratkaisun pohjaksi kaupunki teki pienimuotoisen selvityksen siitä, miten tapahtumajärjestäjien kioskimyynti on sallittu kaupungin liikuntatiloissa muilla paikkakunnilla. Selvityksessä olivat mukana Lappeenranta, Kouvola, Joensuu, Vaasa ja Rauma, kertoo Valtasola.

— Yleinen tapa näyttää olevan, että tapahtumajärjestäjillä on omassa tapahtumassaan oikeus järjestää jonkinlaista myyntiä. Sitä kohti mennään nyt myös meillä.