Tuplakasi Action pyrkii uusiutumaan jatkuvasti, nyt uutena peleinä on muun muassa tankofutis ja gladiaattoripeli — ”Monipuolisen tarjonnan kautta yritetään saada asiakkaita tulemaan uudestaan”, yrittäjä Mikko Airas kertoo.

Tuplakasin yrittäjät Mikko Airas sekä Joakim Mansner kävivät juuri Moskovassa bongaamassa uusia tuotteita.

Hannu Ojala

Tuplakasin yrittäjä Mikko Airas Hossukan helmen pihalla viime kesänä.
Tuplakasin yrittäjä Mikko Airas Hossukan helmen pihalla viime kesänä.

Imatralainen ohjelmapalveluita tarjoava Tuplakasi action pyrkii jatkuvasti laajentamaan palvelutarjontaansa sekä uudistumaan.

Viime vuonna Tuplakasi action osti itselleen Go Kart-Imatran liiketoiminnan, jota se vuokralaisena pyöritti jo kesän 2017. Samalla he hommasivat radalle 12 uutta karting-autoa.

Viime kesänä Tuplakasi alkoi pyörittämään myös Saimaan rannalla sijaitsevaa tilaussaunaa, Hossukan helmeä. Sen jälkeen yritys on ostanut muun muassa kymmenen fatbikeä eli läskipyörää, inkkarikanootteja sekä SUP-lautoja.

— Näitä voi sitten käyttää Hossukan helmen ja Saimaan upeassa ympäristössä, Tuplakasi actionin yrittäjä Mikko Airas kertoo.

Gladiaattoreita ja tankofutista

Uusia ohjelmapalveluita Tuplakasi on myös hankkinut. Tällä hetkellä uutuutena on gladiaattoripeli sekä tankofutis.

Gladiaattoripelissä seisotaan ilmalla täytetyilla korokkeilla, joista koitetaan pudottaa toinen alas ilmalla täytetyillä nuijilla. Putoaminen tapahtuu pehmeälle alustalle.

Tankofutis on kuin pöytäfutista, mutta itse pelattuna. Pelaajat kiinnitetään valjailla tankoon, mitkä menevät pelikentän läpi. Tavoitteena on tehdä enemmän maaleja kuin vastustaja.

Tuplakasin yrittäjät Mikko Airas ja Joakim Mansner kävivät juuri Moskovassa ohjelmapalvelumessuilla bongaamassa uusia tuotteita. Nyt kaksikko miettii, milloin he jälleen investoivat.

— Pyritään siihen, että uusiudutaan koko ajan. Monipuolisen tarjonnan kautta yritetään saada asiakkaita tulemaan meille aina uudestaan, Airas kertoo.

Tällä hetkellä yrityksellä on reilusti toista kymmentä erilaista ohjelmapalvelua tarjolla.

Kesällä sesonki

Heidän tarjoamat ohjelmapalvelut ovat sesonkituote, Airas kertoo. Talvella pikkujoulukauden jälkeen muutaman kuukauden ajan on todella hiljaista, kunnes maaliskuusta taas alkaa vilkastumaan.

Kesällä hommia puolestaan riittää. Tuplakasin kohderyhmää ovat yritykset, jotka järjestävät virkistystapahtumia. Sen lisäksi palveluita myydään polttari- sekä syntymäpäiväporukoille. Ohjelmapalveluita viedään myös erilaisiin yleisötapahtumiin.

Vuonna 2018 yritys solmi myös yhteistyösopimuksen Holiday Club Saimaan kanssa, joka on tuonut Tuplakasille isojakin ryhmiä.

—Heillä kun ei ole tällaisia omia aktiviteetteja, niin me ollaan tuotettu heille palveluita, Airas kertoo.

Uusimmat uutiset

Kommentoidut