Linnan juhlien ensi-illasta on myyty reilu puolet — lippuja löytyy kesäteatterin kaikkiin esityksiin

Ari Nakari / Imatran kesäteatteri

Linnan juhlissa on mukana monta presidenttiä. Nättelemässä Jussi Puhakka, Pirja Arponen, Pia Lunkka, Harri Nousiainen, Heikki Pöyhiä.

Imatran teatterin kesäteatteriesityksen Linnan juhlien ensi-iltaan on myyty 280 lippua.

Kaikkiaan Kruununpuiston teatteri vetää 550 katsojaa, joten katsomosta on täynnä yli puolet.

— Tilaa on vielä kaikkiin kesän esityksiin. Nyt Linnan juhliin on myyty ennakkoon reilu 2 500 lippua, sanoo myyntisihteeri Irma Blankenstein Imatran teatterista.

Blankensteinin mukaan lipunmyynti lisääntyy, kun aurinko alkaa enemmän paistaa taivaalta.

— Niin siinä aina tapahtuu. Ensimmäiset pari viikkoa on myös hiljaista, mutta sitten sana on kiertänyt ja se panee lipunmyyntiä paremmaksi.

Kritiikeillä on enemmän merkitystä katsojan asenteeseen.

— Jos on huono kritiikki, niin katsoja tulee katsomaan, onko samaa mieltä. Jos kritiikki on näytelmää kehuva, niin sitten tullaan jo valmiiksi hyvällä mielellä, sanoo Blankenstein.

Tämän tiistaisen klo 19.00 alkavan ensi-illan jälkeen on vielä 34 esitystä 30. päivään heinäkuuta asti. Kiivaimpina päivinä, kuten nyt torstaina on sekä päivä- että iltaesitys.

— Monet iäkkäämmät ihmiset käyvät mieluummin päiväesityksessä.

Linnan juhlat on komedia, joka kiertyy nimensä mukaisesti presidentinlinnan itsenäisyyspäivän juhliin.

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.