SK Vuoksi 219:s ruotsalaisjuhlaan päättyneessä Jukolassa

Mari Pajari

Voiton vieneen IFK Göteborgin seitsikko kipaisi loppusuoran riemukkaana joukkuesuorituksena.
Voiton vieneen IFK Göteborgin seitsikko kipaisi loppusuoran riemukkaana joukkuesuorituksena.

Enossa sunnuntain vastaisena yönä suunnistettu Jukolan viesti päättyi ruotsalaisen IFK Göteborgin voittoon. Viime vuodelta voittoa puolustanut tamperelainen KooVee antoi tiukan vastuksen, mutta jäi Göteborgista maalissa runsaan minuutin.

SK Vuoksen ykkösseitsikko saavutti sijan 219. Joukkueessa juoksivat Miika Husu, Lauri Similä, Tuomas Toiviainen, Eetu Korhonen, Pyry Eskelinen, Heikki Nenonen ja Aapo Tonder.

Vuokselaisten viesti kulki nousujohteisesti. Ensimmäisillä osuuksilla joukkueen sijoitus oli 350:n huippeilla, mutta loppua kohti parannettiin.

Lappeenrantalainen Raja-Karjalan Suunnistajat juoksi sijalle 177.

Vuokselaisten tavoin juoksuaan pitkin matkaa parantaneen Joutsenon Kullervon miehistön kisa päättyi lopulta pettymykseen ankkurin suorituksen tultua hylätyksi. Kullervo ehti jo olla kolkuttelemassa paikkaa 200 parhaan joukkueen joukkoon.

Jukolan kärkikymmenikköön mahtui viisi suomalaisjoukkuetta. Ruotsalaisveljestöjä top tenissä oli kolme ja norjalaisia kaksi.

Matti Veijalainen

Matti Veijalainen

Osallistu keskusteluun

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.