Immolasta valmistuu tänään 98 uutta raja- ja merivartijaa — heistä 22 on naisia, loput miehiä

Katso palkittavien nimet tästä!

Minna Mäkinen

Tänään valmistuvat järjestyksessä 25. rajavartijan peruskurssin opiskelijat. Tämä kuva on peruskurssin numero 20 valmistujaisjuhlasta.
Tänään valmistuvat järjestyksessä 25. rajavartijan peruskurssin opiskelijat. Tämä kuva on peruskurssin numero 20 valmistujaisjuhlasta.

Immolasta valmistuu perjantaina rajavartijan peruskurssi 25:ltä 98 uutta raja- ja merivartijaa. Heistä 22 on naisia ja 76 miehiä.

Suurin joukko valmistuneista — 37 — sijoittuu Kaakkois-Suomen rajavartiostoon. Suomenlahden merivartiostossa palvelee jatkossa 26 valmistunutta, Pohjois-Karjalan rajavartiostossa 12, Lapissa kymmenen, Länsi-Suomen merivartiostossa yhdeksän ja Kainuun rajavartiostossa neljä.

Kulttuuritalo Virrassa pidettävässä päättäjäistilaisuudessa palkitaan yhdeksän opiskelijaa. Kurssin priimus on nuorempi rajavartija Maiju Mäkeläinen. Muut palkittavat ovat Erika Jänkä, Netta Myllykangas, Leeni Lehmuskoski, Jukka Iivari, Helena Liuko, Samuli Vesalainen, Kalle Koskinen ja Siri Mäkelä.

Kanssaopiskelijoiden valitsema "rehti kurssikaveri" on Kaakkois-Suomen rajavartiostoon sijoittuva Paavo Heiskanen.

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.

Lue kommentointiohjeet

Luetuimmat

Uusimmat uutiset