Tilaajalle

Eksoten vuoden pomoksi valittu Susanna Niinimäki sai myös valtakunnallisen tunnustuksen – Vuoden 2020 hoitotyön johtajana palkittu ajatteli nuorempana, ettei hänestä olisi sairaanhoitajaksi

Niinimäki opiskeli ensin kauppatieteitä, mutta sen edustama maailmankuva tuntui hänestä liian kylmältä.

Kai Skyttä

Susanna Niinimäki opiskeli ensin kauppatieteitä, mutta päätti kolmen vuoden jälkeen vaihtaa alaa ja valmistui sairaanhoitajaksi vuonna 2006. Sen jälkeen hän erikoistui anestesiahoitajaksi ja terveystieteen maisteriksi hän valmistui 2018. Nyt hän on Lappeenrannan keskussairaalan anestesia- ja leikkausosaston  toimintayksikön esimies.
Susanna Niinimäki opiskeli ensin kauppatieteitä, mutta päätti kolmen vuoden jälkeen vaihtaa alaa ja valmistui sairaanhoitajaksi vuonna 2006. Sen jälkeen hän erikoistui anestesiahoitajaksi ja terveystieteen maisteriksi hän valmistui 2018. Nyt hän on Lappeenrannan keskussairaalan anestesia- ja leikkausosaston toimintayksikön esimies.

Susanna Niinimäki on ensimmäinen Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiirin (Eksote) hoitotyön johtaja, jolle on myönnetty valtakunnallinen Vuoden hoitotyön johtaja -tunnustus. Se myönnettiin hänelle tällä viikolla pidetyssä Hoitotyön johtamisen foorumissa, joka järjestettiin tänä vuonna virtuaalisesti.

Luetuimmat

Uusimmat uutiset

Kommentoidut