Tulos hymyilytti Tuuvaa, mutta puhtaan voiton lipuminen käsistä ei

Ensimmäinen voitto Superpesiksessä kevensi kummasti imatralaisten pitkää paluumatkaa. Heti pelin jälkeen sen sijaan närästi.

— Nyt jo vähän hymyilyttää, mutta peli kun päättyi, ei hymyilyttänyt. Oli niin lähellä kolme pistettä, IPV:n pelinjohtaja Petri Tuuva kuvasi.

Juoksujen teon IPV aloitti toisessa vuorossa, kun jokeri Lauri Rönkkö kotiutti Juuso Latun. Parivaljakko oli perjantaina murhaava yhdistelmä sisäpelissä. Rönkkö takoi ottelussa kuusi juoksua, joista avausjaksolla kaksi ja toisella neljä. Lattu juoksi lyönneistä neljä kertaa kotipesään juoksun merkeissä.

— Rönkkö on ensimmäistä vuotta superissa, ja onhan kuusi juoksua huikean hieno suoritus yhdeltä pelaajalta, Tuuva kiitti.

Pelinjohtajan silmissä IPV pelasi vahvasti seitsemän vuoroa. Ulkopeli toimi, mutta varsinkin sisäpelissä napsahti kohdalleen.

— Etumiehet tekivät tänään hyvin paloja. Tasapainoinen ulkopeli.

Tuuvan mukaan nyt peli oli heidän joukkueensa näköistä.

— Pelin alkuun ajateltiin, että nyt lähdetään hyökkäämään, ja vastustajakin rupesi auttamaan meitä. Tuli paljon kovia ja hienoja lyöntejä.

IPV:llä oli kolmen pisteen voitto näpeissään toisen jakson päätösvuorossa, mutta Oulu väänsi tasoihin kolmen juoksun tappioasemasta osin onnekkaastikin, kun yksi kavennusjuoksu kimmahti mainostaulun jalasta ohi ulkopelaajan.

Tasoihin Oulu nousi Liukun väärillä, mutta ohi ja supervuoroon se ei pystynyt puristamaan.

— Ei oltu vielä riittävän vahvoja. Koko ajan opitaan uutta tässä sarjassa, Tuuva sanoi.

— Ei tarvitse sitä jännittää enää, että milloin se voitto tulee.

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.