Ketterällä vielä yksi askel ottamatta, paikka Mestiksestä

Tenho Tiilikainen

Ketterä jatkaa kauden päätteeksi pelejään mestiksen karsintasarjassa.

Kaksi kolmasosaa Ketterän edustusjoukkueen tavoitteesta on tällä kaudella jo toteutunut.

— Ensimmäinen tavoite oli päästä Suomi-sarjan pudotuspeleihin ja toinen tavoite oli selviytyä jatkoon välieristä. Kolmas ja se kauden tärkein tavoite on menestyä Mestiksen karsintasarjassa, Ketterän puheenjohtaja Mikko Partanen sanoo.

Ketterän edustuksen tämän kauden liikevaihto on jonkin verran budjetoitua suurempi ja lähentelee 400 000 euroa. Summa on täysin vertailukelpoinen usean muun mestisjoukkueen kanssa.

Partasen mukaan Ketterä on olosuhteiden puolesta, urheilullisesti ja nyt myös taloudellisesti valmis nousemaan Mestikseen.

— Meille ei ole ongelma pelata vielä ensi kausi Suomi-sarjassa, mutta ei meille myöskään ole ongelma nousta ensi kaudeksi Mestikseen.

Tenho Tiilikainen

Tenho Tiilikainen

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.