Ketterä pyrkii ratkomaan pelaaja- ja valmentaja-asiat pikaisesti

Tenho Tiilikainen

Ketterä on Jarno Mensosen kahden valmentajakauden aikana noussut Suomi-sarjan hänniltä sarjan kärkijoukkueeksi.
Ketterä on Jarno Mensosen kahden valmentajakauden aikana noussut Suomi-sarjan hänniltä sarjan kärkijoukkueeksi.

Ketterä on käynyt tiiviitä neuvotteluja päättyneen kauden pelaajaringin kanssa pelaajien kiinnostuksesta jatkaa ketterässä myös ensi kaudella. Sopimuspelaajia Ketterällä on ensi kaudella kaksi valmiina: Jarno Lippojoki ja Jesse Juntheikki.

— Samaan aikaa kartoitamme myös valmentajatilanteen. Ilahduttavaa on, että hyvin moni joukkueen pelaajista olisi halukas jatkamaan. Toivottavasti saamme jo lähiviikkojen aikana sovittua valmennuksesta ja pelaajarungosta, Ketterän edustusjoukkueen pelaaja-asioista vastaava seuran varapuheenjohtaja Turkka Partanen sanoo.

Keskusteluja on käyty ja tullaan käymään myös kaksi kautta Ketterää nyt päätoimisesti valmentaneen Jarno Mensosen kanssa.

Mensonen itse sanoo, ettei hän ole vielä päättänyt tulevasta kaudesta. Kiinnostusta Mensosen palkkaamiseen on tullut myös Ketterän ulkopuolelta.

— Pystyimme kahdessa kaudessa nostamaan joukkueen ja seuran Mestiksen vaatimalle tasolle. Se yksi askel on kuitenkin vielä ottamatta, Mensonen sanoo.

Tenho Tiilikainen

Tenho Tiilikainen

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.