Ketterän ilme muuttui yhdessä yössä, mutta se ei riittänyt pisteisiin

Tenho Tiilikainen

Ketterä pääsi lauantain ottelussa vain pari kertaa ylivoimahyökkäyksiin, niistäkin toisen alivoimalla.

Ketterä sai perjantaina Iisalmessa oppitunnin Mestiksen karsintasarjan kovuudesta. Oppi oli mennyt aika hyvin perille ensimmäiseen kotipeliin, mutta ei riittävän hyvin. Kajaanilainen Hokki vei lauantaina pisteet 2—0 (1–0, 0—0, 1—0).

— Eka peli (perjantaina) oli opettelua. Tänään olimme jo valmiimpia. Tämä on meille kasvun paikka, Ketterän päävalmentaja Jarno Mensonen sanoi.

Mensosen mielestä Ketterän hyvä alivoimapeli antoi joukkueelle jäähyrikkaassa ottelussa mahdollisuudet voittoon. Oma ylivoimapeli oli kuitenkin tehotonta.

— Oli meillä ylivoimassa hyviäkin paikkoja, Rudillakin (Rudolfs Maslovskis) pari avopaikkaa. Ottelun alku oli kyllä pahin mahdollinen, mutta pelasimme hyvin pelin sen jälkeen, Mensonen sanoi.

Hokin päävalmentaja Jari Laukkanen oli tyytyväinen siihen, että pisteet pahalta Imatran vierailulta irtosivat.

— Kolmannen erän alussa tullut toinen maali oli meille iso maali. Pystyimme myös lopussa minimoimaan Ketterän maalintekopaikat, Laukkanen sanoi.

Ketterän kapteeni Jarno Lippojoki näki, että omalla joukkueella oli riittävästi paikkoja ratkaista ottelu.

— Saimme pelinopeutta paremmaksi Iisalmen pelistä, mutta maalien tekeminen on vaikeaa. Pelit ovat myös paljon fyysisempiä kuin Suomi-sarjassa. Siellä peli pyöri paljossa vastustajan kenttäpäädyssä.

Fyysisyys ei ole nykyisen Ketterän vahvimpia puolia. Luisteluvoimaa kyllä riittää, mutta laitakahinoista imatralaiset harvoin tulevat pois kiekon kanssa, kajaanilaiset tulivat.

Tenho Tiilikainen

Tenho Tiilikainen

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.