Joululahjavinkki moottoriurheilun ystäville: Imatran ajojen lipunmyynti alkaa tänään

Imatran moottorikerhon mukaan ensi kesän tapahtuman järjestelyt ovat täydessä vauhdissa.

Imatran ajot järjestetään ensi vuonna 14.–16. kesäkuuta. Järjestelyt ovat Imatran moottorikerhon mukaan jo täydessä vauhdissa. Arkistokuva vuodelta 2017 Open SB-luokan lähdöstä.
Imatran ajot järjestetään ensi vuonna 14.–16. kesäkuuta. Järjestelyt ovat Imatran moottorikerhon mukaan jo täydessä vauhdissa. Arkistokuva vuodelta 2017 Open SB-luokan lähdöstä.

Ensi kesän Imatran ajojen lipunmyynti käynnistyy tänään Ticketmasterin palvelussa.

Varhaisia lipunostajia houkutellaan Imatran moottorikerhon joulutarjouksella. Viikonloppuliput ensi kesän tapahtumaan saa hankittua nyt alennettuun hintaan.

Viikonloppulippujen lisäksi tänään alkaa myös päivälippujen myynti. Sen sijaan katsomo- ja VIP-lippujen myynti alkaa myöhemmin.

Uutta on se, että perjantain harjoituspäivän seuraaminen on ensi kesänä maksutonta. Aiemmin perjantaillekin myytiin lippuja.

Kisat jo kesäkuussa

Ensi vuonna Imatran ajot järjestetään 14.–16. kesäkuuta. Kisat järjestetään 55. kerran.

Imatran moottorikerhon mukaan tapahtuman järjestelyt ovat jo täydessä vauhdissa.

Pääluokkina ovat tuttuun tapaan IRRC Superbike ja IRRC Supersport, joita tukevat Open 1000 ja Open 600 -luokat.

Mukana ovat myös paluun tekevä sivuvaunuluokka sekä suosiotaan koko ajan lisäävä Retro Superbike. Jälkimmäinen on tarkoitettu ennen vuotta 2000 valmistetuille moottoripyörille.

Seitsemäs ajettava luokka on vielä avoinna.

Imatran moottorikerho yrittää saada historiallisten GP-pyörien ICGP-sarjan osakilpailua Suomeen, kertoo puheenjohtaja Sami Backman.

— Jos ICGP-suunnitelmat eivät toteudu, ajetaan Imatralla Lightweight-luokkaa. Luokkia lisäämällä pyrimme pitämään huolta siitä, että radalla tapahtuu jatkuvasti ja yleisöllä riittää nähtävää, kertoo Backman Imatran moottorikerhon tänään julkaisemassa tiedotteessa.

Luetuimmat

Uusimmat uutiset

Kommentoidut