Enni Galikov, 5, uskalsi laulaa lavalla ja sai Pressan katilta Miskalta palkinnoksi valtavan oranssin ilmapallorykelmän

Sade siirsi perjantaina lasten katumaalauskilpailun, mutta Pressan katti avasi imatralaislasten kesän tyylillä: ilmapalloilla, savulla ja saippuakuplilla. Ja tietysti menevällä musiikilla.

Minna Mäkinen

Enni Galikov (edessä) ja ilmapallopalkinto.

Minna Mäkinen

Katin tekemä keltainen kahvakuula oli haluttu.

Imatran kesänavauksen perinteinen avausnumero, lasten katumaalauskilpailu, peruuntui perjantaina sateen vuoksi. Vaan ei hätää, kilpailu järjestetään kyllä lähiaikoina.

— Kesäkuun ensimmäisellä tai toisella viikolla, joka tapauksessa ennen Imatran ajoja, lupaa Imatran kaupunkikeskusta Imitsin toiminnanjohtaja Liisa Marsio.

Lasten kesänavauksen ohjelmasta vastasi Koskenpartaan esiintymislavalle kivunnut Pressan katti Miska (muusikko Valto Savolainen).

Miska piti lapset liikkeessä pienimuotoisten kilpailujen avulla, joissa palkintoina oli himoittuja ilmapalloja.

Enni Galikov, 5, oli ensimmäinen ilmapallojen saaja. Hän uskaltautui lavalle laulamaan Tuiki, tuiki tähtönen -kappaleen. Palkintona oli valtava rykelmä oransseja ilmapalloja.

Ilmapalloista Miska taivutteli myös parin romanttisia kyyhkysiä. Ne sai se aikuinen, joka uskaltautui tunnustamaan, että aikoo viettää romanttisen illan.

Imatran kesänavaus jatkuu lauantaina. Silloin ohjelmassa on muun muassa Osallistu ja vaikuta -palkinnon luovuttaminen, Imatraan ihastunut -kappaleen ensiesitys sekä patojuhla.

Minna Mäkinen

Pressan katti laittoi lapset pomppimaan aivan pienimpiä lukuun ottamatta.

Minna Mäkinen

Sade loppui sopivasti ennen katin konserttia.

Minna Mäkinen

Saippuakuplat kuuluivat asiaan.

Minna Mäkinen

Ilmapallokoirakin oli haluttua tavaraa.

Luetuimmat

Uusimmat uutiset