Yhdistykset toimivat: Karin Ignatius jatkaa Imatran kansallisten seniorien puheenjohtajana

Mika Strandén

Karin Ignatius jatkaa Imatran kansallisten seniorien puheenjohtajana. Arkistokuva.
Karin Ignatius jatkaa Imatran kansallisten seniorien puheenjohtajana. Arkistokuva.

Imatran kansallisten seniorien puheenjohtajana jatkaa kolmannelle kaudelle Karin Ignatius.

Yhdistyksen toiminta käynnistyi kevään täydellisen katkoksen jälkeen syksyllä koronasuositusten mukaisesti. Kukaan 220 jäsenestä ei ole onneksi sairastunut koronaan.

Yhdistyksen syyskokoukseen Imatran kylpylässä 4.11. osallistui 36 henkilöä. Kokouksessa valittiin puheenjohtajan lisäksi seitsemän hallituksen jäsentä. Uusina hallitukseen tulivat Irja Kärkkäinen ja Seppo Heikkinen. Entisinä jatkavat Reetta Porkka, Lauri Pietiläinen, Väinö Huuskonen, Matti Salste ja Jarmo Semi.

Hallituksen järjestäytymiskokouksessa yhdistyksen varapuheenjohtajaksi valittiin Lauri Pietiläinen, sihteeriksi Reetta Porkka ja taloudenhoitajaksi Jarmo Semi.

Alkava toimintakausi on yhdistyksen 37. vuosi. Koronan vaikutukset ovat tuntuneet toiminnan lisäksi luonnollisesti myös talouspuolella. Silti ensi vuoden talousarvio rakentuu entisen 23 euron jäsenmaksun pohjalle. Yhdistyksen talous on vakaa. Suurimmat menohaasteet ovat kokoontumistilojen vuokrissa.

Ehdokkaiksi Etelä-Karjalan kansallisen senioripiirin hallitukseen nimettiin Karin Ignatius, Väinö Huuskonen, Jarmo Semi ja Reetta Porkka. Senioripiirin ehdokkaana Kansallisen senioriliiton liittovaltuustoon on Karin Ignatius ja varahenkilönä Tuula Lindh Lappeenrannasta.

Imatran kansallisten seniorien edustajana Imatran kaupungin vanhusneuvostossa jatkaa Sinikka Poskiparta, Imatran palvelutaloyhdistyksessä Karin Ignatius ja senioriliiton Patina-lehden toimitusneuvostossa V-P Vahvaselkä.

Imatran seniorien yhdistystoiminnan rungon muodostavat säännölliset kuukausikokoukset. Eri alojen asiantuntijoiden alustukset ovat kiinnostaneet hyvin jäsenistöä ja samalla linjalla jatketaan.

Vilkas kerhotoiminta tuo merkittävän lisän kuukausikokouksien täydentäjänä. Kirjallisuuskerhoa vetää Väinö Huuskonen, muistikerhon vetäjinä ovat Terttu Vesterinen ja Irja Kärkkäinen. Yhteiskunnallisen kerhon kokoaa Lauri Pietiläinen.

Kokoontuminen on Kulttuuritalo Virrassa. Kulttuuritilaisuuksia ja -matkoja järjestää Karin Ignatius. Äijäjumppaa pitää Matti Salste urheilutalossa. Tuolijumpan järjestää Kuntokeskus Colosseum.

V-P Vahvaselkä

Luetuimmat

Uusimmat uutiset