Nokelaisella valtaa, Hasulla sijoituksia ja Räty ilmoitti velkaa

Kaupunginhallituksen varapuheenjohtajalla Ilkka Nokelaisella (sd) ja kaupunkikehityslautakunnan varajäsenellä Heli Mattilalla (sd.) on eniten hallintotehtäviä muissa yhteisöissä. Mattilan suurimmat sidonnaisuudet liittyvät Koskenparrassäätiöön.

Ainoa merkittävästä varallisuudesta ilmoituksen antanut viranhaltija on kaupunginjohtaja Rami Hasu, jonka sijoitukset eri yhtiöissä ovat 200 000 euroa.

Luottamushenkilöistä Pekka Räty (kesk) on ilmoittanut velka- ja takausvastuunsa 124 000 euroksi Viihderäty toiminimestä. Vastuut liittyvät kesäteatteritoimintaan Enossa.

Ilkka Nokelaisen sidonnaisuudet ovat kytköksissä Imatran kylpylään. Nokelainen on kylpylän kiinteistöt omistavan Etelä-Karjalan Kuntoutumissäätiön hallituksen puheenjohtaja, Imatran Kylpylä Oy:n varapuheenjohtaja, Eläkevakuutusyhtiö Varman hallintoneuvoston jäsen, Etelä-Karjalan Virkistysaluesäätiön hallituksen puheenjohtaja ja Vuoksenniskan työväenyhdistyksen puheenjohtaja.

Katso päättäjien sidonnaisuudet: imatra.fi/sites/default/files/sidonnaisuusrekisteri_21.9.2017.pdf

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.