Imatran seudulta ei lähtijöitä Nuori Kulttuuri -aluekatselmukseen. Taidekoulu Estradista Lappeenrannasta mukana kaksi ryhmää

Imatran seudulta ei ole ilmoittautunut osallistujia Nuori Kulttuuri -tapahtumaan. Tämän vuoden aihe on teatteri.

Valtakunnallisen Nuori Kulttuuri -tapahtuma Teatriksen Kymenlaakson ja Etelä-Karjalan aluekatselmukseen on Etelä-Karjalasta osallistunut kaksi ryhmää Taidekoulu Estradista Lappeenrannasta.

Muut osallistujat ovat Kouvolan kansalaisopiston nuorten teatteri, Kouvolan ja Kuusankosken Taipot, Kuusankosken teatterin nuorisoryhmä sekä Karhulan Työväennäyttämön nuoret.

Aluekatselmus järjestetään Kuusankoskitalolla 2.4. Tapahtuma ei ole kilpailu. Nuoret saavat palautetta alan ammattilaisilta koostuvasta raadista.

Alueellisten raatien valinnan perusteella osalle ryhmistä tarjotaan mahdollisuutta osallistua valtakunnalliseen TEATRIS -tapahtumaan, joka järjestetään Vaasassa.

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.