Vakuutusyhtiö sekä Työllisyysrahasto karhuavat Ketterä ry:ltä noin 7 500 euroa — ”Ei ole mitään hälyttävää, saadaan nämä hoidettua pois kuukauden sisällä”, Ketterä Oy:n puheenjohtaja Mikko Partanen vakuuttaa

Partasen mukaan Ketterä ry:ltä jäi viime kaudella saamatta 7 000 euroa suunniteltuja palkkatukia, joka osaltaan on aiheuttanut pieniä maksuvaikeuksia. Hänen mukaansa Ketterä ry ei vaikuta enää millään tavalla Ketterä -osakeyhtiön toimintaan.

kai skyttä

Ketterän edustusjoukkueen pyörittämisestä vastaa nykyisin Ketterä Oy.
Ketterän edustusjoukkueen pyörittämisestä vastaa nykyisin Ketterä Oy.

Pohjola Vakuutus Oy sekä Työllisyysrahasto karhuavat Ketterä ry:ltä yhteensä 7 575 euron summaa. Asiasta kertoo Taloussanomien protestilista.

Ketterä Oy:n puheenjohtajan Mikko Partasen mukaan kyse on vanhoista maksuista, eikä mistään isommasta.

— Nämä ovat viime vuoden lopullisia toteumia, jotka olivat isompia kuin mitä oltiin arvioitu. Ne tulivat keväällä ja yllättivät suuruudellaan. Sinällään ei ole mitään hälyttävää, saadaan nämä hoidettua pois kuukauden sisällä, Partanen vakuuttaa.

Partanen myös kertoo, että Ketterä ry:ltä jäi viime kaudella saamatta 7 000 euroa suunniteltuja palkkatukia, joka on osaltaan aiheuttanut pieniä maksuvaikeuksia. Hänen mukaansa Ketterä ry ei vaikuta enää millään tavalla Ketterä -osakeyhtiön toimintaan.

— Viime kaudella se vaikutti vielä, mutta ei vaikuta enää. Nämä ovat häntiä, mitä kaikkia ei ole vielä päästy hoitamaan pois, hän sanoo.

Vielä viime kaudella Ketterä ry:llä oli työntekijöitä, mutta nyt kulut on leikattu pois, eikä tältä vuodelta juoksevia kuluja hänen mukaansa enää ole.

Osakeyhtiö vastaa edustusjoukkueen toiminnasta

Imatran Ketterä yhtiöitti liiketoimintansa viime kauden alkupuolella, jonka jälkeen edustusjoukkueen pyörittäminen siirtyi yhdistykseltä osakeyhtiölle.

Partasen mukaan Ketterä Oy ei enää vastaa Ketterä ry:n toiminnasta, mutta he haluavat hoitaa sen kunnialla loppuun. Ketterä ry:lle on suunniteltu myös tulevaisuutta, joka tulee Partasen mukaan olemaan merkittävä paikka imatralaisessa jääkiekkoilussa.

— Ketterä ry ei tule jatkossakaan olemaan turhanpanttina, hän vakuuttaa.

Hänen mukaansa yhdistyksen toiminnan siirtäminen osakeyhtiölle ei ollut helppoa, varsinkaan, kun se tehtiin lennosta kesken jääkiekkokauden.

Ketterä -osakeyhtiön ensimmäinen tilikausi julkaistaan Partasen mukaan elokuun aikana.

Luetuimmat

Uusimmat uutiset

Kommentoidut