Imatran ajot päättyi belgialaisjuhliin - Le Grelle Superbiken ykkönen

Joonas Tapaninen

Sebastien Le Grelle sai onnittelut Penz13-tallin managerilta Stefan Kuehnilta.
Sebastien Le Grelle sai onnittelut Penz13-tallin managerilta Stefan Kuehnilta.

Imatran ajojen viimeisenä herkkupalana nähtiin Superbike-luokan mittelö, ja suomalaisfanitkin saivat jännitettävää loppukierroksille asti.

Erno Kostamo oli pitkään kiinni palkintopallipaikassa, mutta joutui päästämään seitsemännellä kierroksella brittikuskit Michael Rutterin ja Dan Kneenin ohitseen. Kostamo oli lopulta viides.

Pauli Pekkanen taisteli myös jopa ykköspaikasta, mutta miehen sijoitus painui kuudenneksi 20 sekunnin aikasakon vuoksi, joka annettiin varaslähdöstä.

Superbiken osakilpailuvoittoon nousi Belgian Sebastien Le Grelle, joka sai puolestaan lauantaina aikasakon. Italian Alessandro Polita oli toinen ja kolmanneksi kiri lauantain voittaja Rutter.

Imatralainen Juha Kallio ei startannut viimeisen lähtöön. Kallio kaatui Supersport Open -luokan kilpailussa.

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.