Yksinyrittäjät voivat nyt hakea korona-avustusta Imatralla ja Rautjärvellä – Kehy ja kaupunki varanneet lisää henkilökuntaa hakemusten käsittelyyn

Tukea voidaan myöntää 16. maaliskuuta alkaen syntyneisiin kustannuksiin.

Hannu Ojala

Hakemusten käsittelyyn on Kehyllä ja kaupungilla varattu lisää henkilökuntaa, Kehyn toimitusjohtaja Antti Oravuo kertoo. Arkistokuva.
Hakemusten käsittelyyn on Kehyllä ja kaupungilla varattu lisää henkilökuntaa, Kehyn toimitusjohtaja Antti Oravuo kertoo. Arkistokuva.

Yksinyrittäjien koronatukihakemuksia otetaan tiistaista lähtien vastaan Imatralla ja Rautjärvellä, kerrotaan Imatran kaupungin tiedotteessa.

Päätoimiset yksinyrittäjät, jotka ovat rekisteröityneet YTJ Imatralle tai Rautjärvelle voivat hakea Imatran seudun kehitysyhtiön (Kehy) kautta kuntien myöntämää tukea. Ruokolahden yksinyrittäjät voivat hakea tukea suoraan kunnasta.

Tukea voidaan myöntää 16. maaliskuuta alkaen syntyneisiin kustannuksiin. Viimeinen hakupäivä on 31. elokuuta.

– Hakemusten käsittelyyn on meillä Kehyllä ja kaupungilla varattu lisää henkilökuntaa. Pyrimme siihen, että hakemus on käsitelty ja rahat siirretty hakijan tilille mahdollisimman nopeasti, Kehyn toimitusjohtaja Antti Oravuo sanoo.

Yksinyrittäjille myönnettävän tuen määrä on 2 000 euroa, ja sitä voi saada toiminnan harjoittamisesta johtuvien menojen kattamiseen. Tuki ei vaikuta yrittäjälle mahdollisesti myönnettävään työmarkkinatukeen.

Luetuimmat