Music-Bros ay täyttää 30 vee ja Osmot juhlistavat sitä kahdella konsertilla — Päivätyöt pidetään, kertoivat tuoreet yrittäjät haastattelussa vuonna 1988

Ensimmäisessä juhlakonsertissa on paljon nimekkäitä vieraita, mutta toinen soitetaan Valtionhotellin parvekkeelta

Uutisvuoksi

Pekka Pantsu kirjoitti Uutisvuokseen artikkelin tuoreista yrittäjistä vuonna 1988.
Pekka Pantsu kirjoitti Uutisvuokseen artikkelin tuoreista yrittäjistä vuonna 1988.

Tänä vuonna on Osmo’s Cosmos -bandin taustayhtiön, eli Music-Bros ay:n 30-vuotisjuhlavuosi.

Vuonna 1988 avoimessa yhtiössä oli kolme jäsentä. Silloisessa Uutisvuoksen jutussa tuoreet yrittäjät kertoivat, että jokaisen on tarkoitus pitää siviilityönsä, ja että yritystä hoidetaan vapaa-ajalla.
Vaan kuinkas sitten kävikään?
— Se suunnitelma päti ensimmäiset viisi vuotta. Vuodesta 1993 asti ollaan tehty pelkästään tätä, kertoo Pete Kiisseli, toinen nykyisistä yrittäjistä.

Nestori Lönngrén

Tässä on toinen syyskuun keikkapaikoista.
Tässä on toinen syyskuun keikkapaikoista.

Ilmaiskonsertti Valtionhotellin parvelta

Bändi juhlistaa taustayhtiönsä pyöreitä kahdella keikalla. Molemmat pidetään syyskuussa.

Ensimmäinen konsertti kulkee nimellä Music-Bros 30 Anniversary Concert Part I. Se tapahtuu lauantaina 1. syyskuuta, Carelia Fight goes Hard Rock -tapahtumassa Imatran urheilutalolla.
Yksin eivät osmot lavalla juhli, vaan sinne nousee myös lukuisia vierailijoita Heidi Bergbackasta Kotiteollisuuteen ja Twist Twist Erkinharjusta Miitri Aaltoseen.

Konsertin kakkosversio, eli Music-Bros 30 Anniversary Concert Part II järjestetään parin viikon päästä ensimmäisestä, eli lauantaina 15. syyskuuta.
Silloin on luvassa Imatran Valtionhotellin Kilta-salin parvelta soitettava ilmaiskonsertti. Tämä konsertti on osa Imatra 70 -vuotisjuhlintaa.

Kiisselin ja Ville Soinisen omistama Music-Bros Ay -monitoimiyritys pyörittää Osmo's Cosmos -yhtyeen lisäksi myös äänitysstudiota, ohjelmapalveluja, sekä video- ja mainostuotantoa.
Viime vuosina se on pyörittänyt myös myös kirpputori Amaliaa Imatran Helsingintiellä.

Luetuimmat

Uusimmat uutiset