Karjalan porttia kaupitellaan nettihuutokaupassa — "Toiminta jatkuu joka tapauksessa kunnes jotain tapahtuu", kertoo yrittäjä Eelis Kettunen

Karjalan portille on kaavailtu hintalappua muutaman vuoden ajan. Yrittäjä Eelis Kettunen herättelee myyntiaikeita julkisen listauksen kautta.

Mika Strandén

Eelis Kettusen (kuvassa) luoma Karjalan portti sijaitsee Rauhassa Kuutostien kupeessa. Arkistokuva vuodelta 2015.
Eelis Kettusen (kuvassa) luoma Karjalan portti sijaitsee Rauhassa Kuutostien kupeessa. Arkistokuva vuodelta 2015.

Muutaman vuoden myyntiaikeissa ollut Karjalan portti on tällä hetkellä listattuna avoimessa nettihuutokaupassa. Kuutostien varrella Rauhassa sijaitseva kokonaisuus käsittää majoitustilat, kahvion ja antiikkimyymälän. Yrittäjä Eelis Kettusen mukaan kohde laitettiin julkiseen myyntiin kiinnostuksen herättelemiseksi.

— Vaikka kauppaa ei välttämättä tule, tämän seurauksena saadaan valtakunnallista näkyvyyttä ja ihmiset voivat innostua. Tällä hetkellä tuntuu, että se on vielä vaikeaa, mutta kyselyitä on tullut. Toiminta jatkuu joka tapauksessa kunnes jotain tapahtuu, Kettunen kertoo.

Ensi kuussa 73 vuotta täyttävä Kettunen on toiminut Karjalan portissa 35 vuoden ajan. Jatkajaa liiketoiminnalle ei näillä näkymin löydy lähipiiristä, mutta kokonaiskuva on myynnin osalta neuvoteltavissa, Kettunen sanoo.

— Tämä on myös tarjouskysymys, esimerkiksi majoituspuoli voitaisiin antaa vuokralle uudelle tulokkaalle, että pääsisi helpommalla jatkamaan.

Tällä hetkellä kohteesta on nettihuutokaupassa tarjottu neljä tuhatta euroa. Toivoa ei menetetä, vaikka sunnuntaina sulkeutuva nettihuutokauppa ei tuottaisi varteenotettavaa tarjousta.

— Sitten annetaan firmalle myyntiin. Kyllä tähän täytyy uskoa, Kettunen sanoo.

Luetuimmat

Uusimmat uutiset

Kommentoidut