IPV haki voiton Oulusta, Lauri Rönkkö osui kuudesti.

Kai Skyttä

Juuso Lattu pelasi vahvan sisäpelin ja toi neljä juoksua.

Matka halki lähes helteisen Suomen lämmitti Imatran Pallo-Veikot vahvaan esitykseen Superpesiksessä Oulussa.

IPV voitti avausjakson 3—1 ja johti toista jaksoa ennen Oulun viimeistä sisävuoroa kolmella juoksulla 6—3. Oulu kehitti kuitenkin viimeiseen vuoroonsa hurjan kirin teki kolme juoksua sai jakson tasoihin 6—6.

IPV:lle kuitenkin kaksi pistettä, Oulu jäi pisteittä.

IPV pelasi avausjaksolla ulkopelissä neljä vuoroparia lähes virheettömästi ja iski omista, tosin aika vähälukuisista tilanteistaan,kolme juoksua ja vei jakson 3—1. Lauri Rönkkö kotiutti kahdesti Juuso Latun ja Ville Liukku kertaalleen Lauri Kaartokallion.

Oulu oli avausjaksolla omassa sisäpelissään aika vaisu. IPV:n lukkari Ville Liukku sotki kotijoukkueen kentällemenot ja vaihtotilanteet hyvin.

IPV:n lyöjäjokeri Lauri Rönkkö oli Oulussa mahtavassa vireessä ja iski lähes sadan prosentin tehoilla kuusi juoksua.

IPV:n kärki Lauri Kaartokallio ja Juuso Lattu pelasivat vakuuttavasti kärjessä. Miikka Matikka oli alussa vaikeuksissa kolmosena, mutta paransi ottelun kuluessa. Ville Liukku oli myös hyvä mailan varressa ja viimeistä vuoroparia lukuun ottamatta hyvä myös ulkopelissä. Lukkarille sattui kuitenkin paha lipsahdus, kun Oulu tuli tasoihin vapaataipaleella.

Oulun sisäpeli oli avausjaksolla kesyä, toisella jaksolla kotijoukkue piristyi.

Tenho Tiilikainen

Tenho Tiilikainen

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.