Simpeleellä vietetään Hyvän Tuulen Päivää — aiheena syöminen

Simpeleellä vietetään hyvän Tuulen Päivää tänään sunnuntaina. Paikkana on Kivijärven koulu, ja päivän aiheena hyvä syöminen.

Syö hyvää ikääntyessäsi -toimintapajassa etsitään keinoja terveyttä ja toimintakykyä tukevaan, maistuvaan arkiruokailuun. Maa- ja kotitalousnaisten ruoka-asiantuntija auttaa etsimään keinoja siihen, että hyvin syöminen olisi mahdollisimman helppoa.

Toimintapajan toteutus perustuu suomalaisiin ravitsemussuosituksiin. Iltapäivän aikana on kaksi lyhyttä alustusta kello 13.30 ja kello 14.30.

Tapahtuma kannustaa tutkimaan omaa ruokailua uudesta näkökulmasta. Alustuksessa ja havaintopisteillä pohditaan ikääntyvien kannalta tärkeitä tottumuksia, kuten riittävää proteiinin ja hyvän rasvan saantia sekä monipuolista kasvisten, hedelmien ja marjojen käyttöä.

Hyvän Tuulen Päivää vietetään alkaen kello 13.30.

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.