LVImatra avasi myymälän varastonsa kylkeen Sukkulakadulla – "Tee se itse -miehetkin kaipaavat apua ja neuvoja", uskoo yrittäjä Antti Hovilainen

LVI-tarvikkeiden myymälä avautui viime viikon maanantaina osoitteessa Sukkulakatu 6.

Joonas Tapaninen

LVImatran myymälä avasi ovensa viime viikon maanantaina, mutta varsinaisia avajaisia ei koronatilanteen takia vielä järjestetty. Kuvassa myyjä Joni Latto.
LVImatran myymälä avasi ovensa viime viikon maanantaina, mutta varsinaisia avajaisia ei koronatilanteen takia vielä järjestetty. Kuvassa myyjä Joni Latto.

Helmikuussa 2018 perustettu LVImatra on aloittanut myymälätoiminnan Mansikkalassa. LVI-tarvikkeiden myymälä avautui viime viikon maanantaina osoitteessa Sukkulakatu 6.

Valikoimaan kuuluu muun muassa vesikalusteita, varaosia, pumppuja, LVI-asennustarvikkeita, huolto-osia ja putkipuolen tarvikkeita, kertoo yrittäjä Antti Hovilainen.

LVImatra on nimensä mukaisesti lämpö,- vesi ja ilmastointijärjestelmien asentamiseen erikoistunut yritys. Yrityksen ydintoiminta kietoutuu jatkossakin LVI-urakoinnin ympärille, jota myymälän on tarkoitus tukea.

– Varasto on pääpiirteissään kerätty omaa käyttöä varten, joten sehän ei ole kuin pelkkää plussaa, jos joku sattuu jotain ostamaan.

Kuusitunturin naapuriksi

Nykyisiin toimitiloihinsa Sukkulakadulla LVImatra muutti vuodenvaihteessa, jota ennen toimitilat sijaitsivat Karhumäenkadulla. Vuokranantaja on Kuusitunturi Oy, joka toimii samassa liikerakennuksessa.

Yritys palkkasi yhden uuden työntekijän myymälän avautumisen myötä. Liike on auki arkisin kello 8–16.

– Uskon tällaiselle liikkeelle olevan tarvetta, sillä tällaiset tee se itse -miehetkin kaipaavat apua ja neuvoja, joita me nyt yritämme tarjota. Vastaavia tarvikemyyjiä ei täällä kuitenkaan ole kuin yksi tai kaksi, Hovilainen sanoo.

Uusimmat uutiset