Tomi Iso-Mustajärvi jätti mestisjoukkueen päästäkseen Mestikseen

Tenho Tiilikainen

Tomi Iso-Mustajärvi on tervetullut paluumuuttaja Ketterään.
Tomi Iso-Mustajärvi on tervetullut paluumuuttaja Ketterään.

Viime kauden Ketterän ykkössentterin Tomi Iso-Mustajärven siirtyminen pois imatralaisjoukkueesta jätti Ketterän viisikkopelaamiseen ison aukon. Aukko on nyt saatu paikattua vähintään saman tason pelaajalla: Tomi Iso-Mustajärvellä.

Iso-Mustajärvi pelasi syksyllä kotikonnuillaan Tampereen seudulla hyvillä tehoilla ja vastuulla Suomi-sarjaa KOOVEE:ssä sekä pääosan syksystä Mestistä Lempäälän Kiekossa. Silti mies palasi loppukaudeksi Ketterään.

— Vähän jäi homma viime keväänä kesken. Ketterän paikka on Mestiksessä, joukkue ja seura ovat mestistasoa, Iso-Mustajärvi sanoo.

Kesken jääneellä hommalla Iso-Mustajärvi tarkoittaa katkeraa jatkoaikatappiota suoran nousun pelissä Iisalmen Peli-Karhuja vastaan sekä tappioita Rovaniemen Kiekolle Mestiksen karsintapeleissä.

— Nyt nouseminen on tehty paljon vaikeammaksi. Meidän pitää pudottaa vähintään kaksi mestisjoukkuetta. Toisaalta kun paikka sitä kautta tulee, on se varmasti ansaittu, Iso-Mustajärvi sanoo.

Uusvanha tulokas tuo nuoreen Ketterän joukkueeseen kokemusta, fyysisyyttä ja kiekollista taitoa. Ketjukavereikseen Iso-Mustajärvi, 24, saanee viime kaudelta tutun oikean laiturin Rudolfs Maslovskisin sekä vasemmalle laidalle hyvän syksyn pelanneen Saku Viskarin. Lisäksi Iso-Mustajärvelle tulee suuri rooli erikoistilannepelaamisessa.

Paluun Ketterän pelipaitaan Iso-Mustajärvi tekee Suomi-sarjan jatkuessa lauantaina (7.1.) kotipelillä KOOVEE:tä vastaan Imatralla. Samassa pelissä saatetaan myös nähdä tällä viikolla joukkueeseen sopimuksen tehnyt laituri Olli Julkunen.

Tenho Tiilikainen

Tenho Tiilikainen

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.