Joutsenon onnettomuus: rekka ajoi viljakuormassa olleen traktorin perään, viljalasti levisi Kuutostielle

Kai Skyttä

Onnettomuuden seurauksena viljalasti levisi Kuutostielle.
Onnettomuuden seurauksena viljalasti levisi Kuutostielle.

Joutsenossa Kuutostiellä tapahtui loppuiltapäivästä rekan ja traktorin törmäys, jonka seurauksena liikenne Lappeenrannan suuntaan jouduttiin ohjaamaan kiertotietä pitkin. Onnettomuus tapahtui, kun Lappeenrannan suuntaan menossa ollut rekka ajoi viljakuormassa olleen traktorin perään.

Törmäyksen voimasta viljalastissa ollut peräkärry kaatui ja viljaa levisi tielle. Rekan nuppi painui törmäyksen voimasta jonkin verran kasaan. Rekan ja traktorin kuljettajat eivät loukkaantuneet onnettomuudessa, kerrotaan pelastuslaitokselta.

Ilalla kahdeksan maissa tie on vielä toistaiseksi poikki. Toimenpiteitä tien avaamiseksi on tehty koko ilta.

– Pojat harjaavat tietä ja tässä odotellaan lakaisukonetta, joka ottaa viljat kyytiin, kertoo onnettomuuspaikalta puhelimitse tavoitettu päivystävä palomestari Heikki Liimatainen Etelä-Karjalan pelastuslaitokselta.

Traktori hinattiin pois paikalta jo aiemmin ja peräkärrille odotetaan hinausautoa. Rekan perävaunulle on tilattu uusi vetoauto, joka kuljettaa sen pois.

Poliisi tutkii onnettomuuden syytä.

Marjo Latvanen

Marjo Latvanen

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.