Kulttuuritalon kahvila Virran ravintolatoiminnasta vastaa jatkossa Karelian Gourmet — Saimaan Tukipalvelut jatkaa kaupungintalon ravintolan pyörittämistä

Kahvila Virta ei ole avoinna päivittäin, vaan ainoastaan tapahtumien aikana ja tilauksesta. Imatran kaupunki ja Saimaan Tukipalvelut tarkensivat sopimusta kaupungintalon tarjoiluista.

kai skyttä

Kulttuuritalo Virran kahvila ei ole jatkossa päivittäin auki. Arkistokuva kahvilasta.
Kulttuuritalo Virran kahvila ei ole jatkossa päivittäin auki. Arkistokuva kahvilasta.

Kulttuuritalo Virrassa sijaitsevan Kahvila Virran ravintolatoimintaa pyörittää jatkossa Karelian Gourmet. Kahvila Virta on avoinna ainoastaan tapahtumien aikaan ja tilauksesta.

— Tavoitteena oli saada kahvila pidettyä päivittäin auki, mutta siihen ei valitettavasti päästy, Imatran kaupungin kehittämis- ja työllisyyskoordinaattori Sirkku Sarlomo kertoo.

Väliaikatarjoiluiden lisäksi kahvila Virta toimii myös tilausravintolana. Ravintolasta on mahdollista varata ennakkoon tarjoilua myös pöytiin katettuna.

Saimaan Tukipalvelut jatkaa kaupungintalon ravintolan pyörittämistä

Kaupungintalon ravintola Inkerin pyörittämisestä vastaa jatkossakin Saimaan Tukipalvelut Oy, jonka kanssa Imatran kaupunki teki vuoden mittaisen jatkosopimuksen. Ravintolan lisäksi yritys hoitaa kaupungintalolle kokoustarjoilut.

Saimaan Tukipalvelut on laajentamassa leipomotoimintaa Imatralle. Syksyllä on tarkoitus avata leipomo, josta saadaan tuotteita ravintolaan sekä kokoustarjoiluihin.

Uuteen sopimukseen on myös kirjattu, että kokoustarjoiluissa luovutaan muovisista kertakäyttöastioista. Myös jätteen minimointi kuuluu sopimukseen.

— Jos jatkossa tarjoiluista jää ruokaa yli, kaupungintalon henkilökunnalla on mahdollisuus ostaa sitä, Sarlomo sanoo.

Uudessa sopimuksessa tarkennettiin sitä, että Saimaan Tukipalvelut toimii kaupungintalolla yksinoikeudella. Poikkeuksen muodostavat ainoastaan koululaisten leipomukset ja muut tarjottavat, joita on jatkossakin mahdollista myydä kaupungintalolla, kun esimerkiksi leirikouluja tai luokkaretkiä varten kerätään rahaa.

— Osa Linnalan koulusta on ollut väistössä kaupungintalolla. Sen takia sopimuksessa huomioitiin se, että esimerkiksi vanhempainiltoihin oppilaiden kahvi- ja mokkapalamyynti on ok, Saimaan Tukipalveluiden ruokapalvelujohtaja Elina Särmälä kertoo.

Juttua muokattu 15.8. kello 16.32. Korjattu kirjoitusvirheet.

Luetuimmat

Uusimmat uutiset