Ketterän peleissä herkutellaan ensi kaudella seuran nimikkomakkaraa – Keiterä -grillimakkara tulee kauppoihin juhannusviikolla

Keiterä -grillimakkara on lappeenrantalaisen Tilateurastamo Ikosen valmistama tuote.

Mari-Anna Rossi

Ensi kaudella Ketterän peleissä myydään seuran omaa makkaraa. Ketterän Turkka Partasen mukaan seura ei ole julkaisemassa tänä kesänä enää muita elintarvikkeita.
Ensi kaudella Ketterän peleissä myydään seuran omaa makkaraa. Ketterän Turkka Partasen mukaan seura ei ole julkaisemassa tänä kesänä enää muita elintarvikkeita.

Imatran Ketterän Mestis-otteluissa herkutellaan ensi kaudella seuran omaa nimikkomakkaraa. Ketterä tuo aiemmin julkaistun Keskiketterä oluen rinnalle myös oman makkaran.

Keiterä -grillimakkara on lappeenrantalaisen Tilateurastamo Ikosen valmistama tuote. Makkara sisältää 85 prosenttia lihaa ja se on maidoton, laktoositon, gluteeniton sekä soijaton.

Keiterä -grillimakkara tulee myös myyntiin Imatran alueen kauppoihin ensi viikon aikana.

– Ajattelimme, että oluelle on hyvä saada kaveri, ja tästä oli puhetta Tilateurastamo Ikosen kanssa jo viime talvena, Ketterän Turkka Partanen kertoo idean syntymisestä.

Makkaran ja oluen lisäksi Ketterä ei ole julkaisemassa enää muita elintarviketuotteita.

– Ideapankissa on vaikka mitä, mutta elintarvikkeiden osalta tämä on tältä kesältä tässä, Partanen toteaa.

Ketterä ei suinkaan ole ensimmäinen imatralainen urheiluseura, joka lanseeraa oman makkaran. Aikaisemmin talvella Imatran Pallo-Veikot julkaisi oman Lörssä -grillimakkaran.

Luetuimmat

Uusimmat uutiset