New Port Imatra ja Imatran venekerho neuvottelevat vielä ensi kesän sataman isännöinnistä

Imatran venekerho vastasi viime kesänä sataman isännöinnistä. Sopimuksessa oli viiden vuoden optio, mutta sitä ei käytetty. Nyt osapuolet neuvottelevat vuoden jatkosta.

Santeri Tynkkynen

Sataman laiturit ovat saaneet lumipeitteen. Osa laitureista on vanhoja, ja vaatii uusimista.
Sataman laiturit ovat saaneet lumipeitteen. Osa laitureista on vanhoja, ja vaatii uusimista.

Satamaoperaattori New Port Imatralla ja Imatran venekerholla ei ole vielä sopimusta tulevan kesän sataman isännöinnistä.

Imatran venekerho isännöi satamaa viime vuoden, ja sopimus sisälsi option viideltä seuraavalta vuodelta. Sitä ei kuitenkaan käytetty, ja nyt keskusteluja käydään vuoden mittaisesta jatkosta.

New Port Imatra Oy:n puheenjohtaja Ilkka Seppälä kertoo, että Imatran venekerho ei halunnut sitoutua pitkään viiden vuoden sopimukseen.

— Heillä on paljon muitakin toimintoja, ja he haluavat varmistaa, että asiat hoituu sopimuksen mukaisesti, Seppälä toteaa.

Imatran venekerhon hallitukseen kuuluva, viime kesänä satamapäällikkönä toiminut Jouni Eerola kertoo, että New Port Imatran tekemä esitys yhden vuoden pituisesta sopimuksesta on tullut heille pari päivää sitten.

Hänen mukaansa hallituksen on tarkoitus kokoontua keskustelemaan asiasta lähipäivinä.

Venekerho haluaa investointeja

Jouni Eerolan mukaan Imatran venekerholle tärkein asia uudessa sopimuksessa on selkeä investointiohjelma. He haluavat tietää selkeästi, milloin mikäkin laituri laitetaan kuntoon.

— Olemme Imatran venekerho, niin kyllä meidän intresseissä on pitää veneilijöiden puolia, Eerola toteaa.

Vaikka sopimusta ei vielä ole tehty, Eerola uskoo toiminnan jatkuvat edelliskesän tapaan.

— Olettamus on se, että viime kesän malliin mennään.

Luetuimmat

Kommentoidut