Tilaajalle

Kun eturivin paikka kirkkoherran, kunnanjohtajan ja urheiluseuran puheenjohtajan vieressä jäi tyhjäksi, Reijo Rinkinen sai kuulla kunniansa

Etelä-Karjalan liikunnan ja urheilun aluejohtaja teki 37 vuotta töitä maakunnan urheilun eteen. Arkistokuvatkin sen kertovat.

Kai Skyttä

Reijo Rinkisen työpaikka oli 37 vuoden ajan Imatran urheilutalolla. Taukoliikuntaa on voinut harjoittaa vaikkapa vieressä olevassa kuntoilupuistossa.
Reijo Rinkisen työpaikka oli 37 vuoden ajan Imatran urheilutalolla. Taukoliikuntaa on voinut harjoittaa vaikkapa vieressä olevassa kuntoilupuistossa.

Reijo Rinkinen on päässyt moneen lehtikuvaan, myös valtakunnan lehdistössä. Maakunnan urheilujohtajan paikka on ollut toisessa penkkirivissä urheilusankareiden takana, kun eteläkarjalaisia olympia- ja MM-mitalisteja on juhlittu. Ja niitä juhlia on riittänyt.
— Huippuvuosi oli 1984, jolloin olivat Sarajevon ja Lake Placidin olympialaiset. Marja-Liisa Kirvesniemi (silloin vielä Hämäläinen) hiihti kolme kultaa, Juha Tiainen voitti kultaa moukarissa ja Arto Bryggare sai pronssia aitajuoksussa, Rinkinen muistuttaa mieliin.
Tuolloin hän itse oli tuore Suomen valtakunnan urheiluliiton (SVUL) Etelä-Karjalan piirin piirijohtaja, vasta edellisenä vuonna ottanut tehtävän vastaan.
Keskiviikkona loman kautta eläkkeelle siirtynyt Rinkinen jätti tuolloin saamansa jakkaran. Työantajan nimi oli vain muuttunut Etelä-Karjalan liikunnaksi ja urheiluksi (EKLU) ja piirijohtajasta on tullut aluejohtaja.

Tämä artikkeli on tilaajillemme

Tilaajanamme olet aina tervetullut lukemaan sisältöjämme rajattomasti.

Olen jo tilaajaVerkkopalvelun sisällöt kuuluvat kaikille tilaajille.

Tutustu 2 viikkoa maksutta!Tutustu sisältöön verkossa.

Tee digitilausMääräaikainen digitilaus tarjoushintaan.

Luetuimmat