K-market Tainionkoski lopettaa kuun loppupuolella — Syynä Postin irtisanoutuminen

Minna Mäkinen

Tainionkosken K-market oli ennen maaliskuuta vielä Siwa. Market lopetetaan kokonaan kuun loppupuolella.
Tainionkosken K-market oli ennen maaliskuuta vielä Siwa. Market lopetetaan kokonaan kuun loppupuolella.

K-market Tainionkoski lopettaa toimintansa. Uutisvuoksen saaman tiedon mukaan kauppa sulkee ovensa toukokuun loppupuolella. Syynä on Postin irtisanoutuminen toiminnasta. K-kauppiaina Karhumäellä ja Sienimäellä aloittaneiden Anisa ja Jani Liuksialan piti ottaa haltuunsa myös Tainionkosken market 7. toukokuuta. Jani Liuksialan mukaan he saivat jo maaliskuussa tiedon Keskolta, että K-market Tainionkosken toiminta loppuu kokonaan.

— Market lopetetaan meistä riippumattomista syistä. Keskon mukaan syynä on Postin irtisanoutuminen sopimuksesta, Jani Liuksiala kertoo.

Liuksiala uskoo Postin toiminnan olleen kantava voima asiakasvirran tuomisessa. Kiinteistössä pitäisi lisäksi tehdä remonttia.

Liuksiala kuvailee tilanteen harmittavan, mutta sille ei kuitenkaan mahda mitään. Kauppiailla ei ole suunnitelmissa laajentaa toimintaansa muualle.

— Ei tässä kohtaa, sillä Imatran K-marketeissa ei ole juuri nyt pulaa kauppiaista, Liuksiala tietää.

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.

Lue kommentointiohjeet

Luetuimmat

Uusimmat uutiset