Tilaajalle

Marjukka ja Tapani Pulkkinen löysivät kakkoskodin Ruokolahden Käkölästä – Hevonkuusi on heistä ihan ykkönen: "Tämän paikan löytyminen oli niin lottovoitto"

Ensimmäisenä tilalle hankittiin ajoleikkuri ja polttava vessa. Mittavia työmaita riittää, mutta onneksi Pulkkiset ovat puuhailevaa sorttia. Uuden elämän on saanut jo huonokuntoinen hirsiaitta. Tänä kesänä pihalle kohoaa kelohonkainen kesäkeittiö. Katso kuvat Hevonkuusesta!

Minna Mäkinen

Marjukka ja Tapani Pulkkinen kertovat tuntevansa Hevonkuusen tilan nyt kodikseen.  Järvenpäässä asutaan vielä toistaiseksi töiden vuoksi. Myös pariskunnan koira Jade viihtyy Hevonkuusessa.
Marjukka ja Tapani Pulkkinen kertovat tuntevansa Hevonkuusen tilan nyt kodikseen. Järvenpäässä asutaan vielä toistaiseksi töiden vuoksi. Myös pariskunnan koira Jade viihtyy Hevonkuusessa.

Pari vuotta sitten ruokolahtelaislähtöisillä Marjukka ja Tapani Pulkkisella oli haku päällä. Järvenpäässä rivitalossa asuvan pariskunnan mitta oli tullut täytteen tekemättömyyttä. Oli löydettävä kakkoskoti, jossa pääsisi puuhailemaan.

Uusimmat uutiset