Imatran Palloseuran nuorille menestystä perinteisessä Saimaa-turnauksessa

Mika Salo

IPS:n ja PEPOn yhteisjoukkue ja IPS:n C-pojat saivat mitalit kaulaan tiukan loppuottelun jälkeen.

Järjestyksessään 42. jalkapallon Saimaa-turnaus päättyi viikonloppuna iloisiin imatralaistunnelmiin. Yksi Suomen vanhimmista nuorten jalkapalloturnauksista järjestettiin kahtena edeltävänä viikonloppuna Imatralla ja Lappeenrannassa.

Viime viikonloppuna pelattiin 12—15-vuotiaiden poikien turnaus. P15-sarjassa juhlittiin kaksoisvoittoa, kun sarjan finaaliin päätyivät Imatran Palloseuran ja PEPO Lappeenrannan yhteinen 2003-syntyneiden joukkue ja IPS:n C-pojat.

Loppuottelussa IPS/PEPO oli parempi voittaen loppuottelun maalein 1—0. Joukkue ei hävinnyt viikonlopun aikana yhtään pelaamistaan otteluista ja omiinkin tehtiin vain yksi maali koko turnauksen aikana.

Ainoastaan KuPS Kuopiosta onnistui toimittamaan pallon kertaalleen eteläkarjalaisten verkkoon. IPS:n C-poikien ainoa tappio tuli finaaliottelussa.

Turnauksen voittajajoukkueen valmentajana turnauksessa toimi myös maajoukkueen peräsimestä tuttu konkari Jukka Vakkila.

IPS taisteli finaalissa myös 12-vuotiaiden sarjassa päätyen hopealle. Kultaa vei PEPO osumin 4—0.

Joonas Tapaninen

Joonas Tapaninen

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.