Useita henkilöitä otettu kiinni Imatran henkirikosepäilyyn liittyen  — Etsinnät Rajapatsaalla jatkuvat yhä

Kiinniotettuja kuullaan todistajan ja epäillyn ominaisuudessa, kertoo rikosylikomisario Mika Ihaksinen Keskusrikospoliisista.

Piia Kaskinen

Kalakaupan ympäristöä haravoi aamupäivällä poliisin tutkijoiden lisäksi poliisikoira.
Kalakaupan ympäristöä haravoi aamupäivällä poliisin tutkijoiden lisäksi poliisikoira.

Poliisioperaatio Imatran Rajapatsaalla jatkuu edelleen. Poliisi etsii Imatralla viime keväänä kadonnutta 37-vuotiasta Kalle Korpiniemeä, jonka epäillään joutuneen henkirikoksen uhriksi. Osa Sulattokujasta on tästä syystä yhä eristetty.

Etsintöjä tehdään rakennuksissa ja maastossa eristetyn alueen sisällä.

— Tutkimukset jatkuvat edelleen. Ei ehkä iltaan, mutta myöhään iltapäivään saakka, arvioi rikosylikomisario Mika Ihaksinen Keskusrikospoliisista.

Useita otettu kiinni

Poliisi on ottanut kiinni useamman ihmisen kiinni epäiltyyn henkirikokseen liittyen. Osaa kiinniotetuista kuulustellaan todistajan, osaa epäillyn roolissa.

Ihaksinen ei kerro kiinniotettujen tarkkaa lukumäärää. Heitä on muutama, hän sanoo.

—Osa otettiin kiinni eilen, osa tänään. Suurin osa asuu Imatran seudulla.

Muitakin rikosnimikkeitä voi tulla

Etsinnät kohdistuvat alueeseen, jossa kadonnut Kalle Korpiniemi viimeksi nähtiin. Samalla alueella on tehty jo aiemmin maastoetsintöjä. Korpiniemen koti on noin kilometrin päässä.

— Etsimme kyseistä henkilöä ja tutkintaan liittyviä seikkoja, joiden kautta voisimme löytää kateissa olevan henkilön ja ne, jotka ovat epäilemäämme henkirikokseen syyllistyneet, Ihaksinen kertoo.

Keskusrikospoliisi tutkii yksinomaan epäiltyä henkirikosta. Mahdollista on, että tutkinta poikii myös muita rikosnimikkeitä. Mahdollisten muiden rikosten tutkinnasta vastaa paikallispoliisi.

Luetuimmat

Kommentoidut