Legendaarinen Pelle Miljoona Oy joulukuussa Imatralle — mukana on koko alkuperäinen kokoonpano, Andy McCoysta Sami Yaffaan

Toinen kokoonpano, eli Pelle Miljoona United keikkailee juhannuksen aikaan Uukuniemellä.

Jyri Laitinen

Pelle Miljoona Oy.
Pelle Miljoona Oy.

Pelle Miljoona soittaa Etelä-Karjalan maaperällä kahdesti tämän vuoden aikana, ainakin tämänhetkisten tietojen mukaan.

Keikoista ensimmäinen tapahtuu Uukuniemen Papinniemi Camping -leirintäalueella juhannuksen alla, 22. kesäkuuta. Siellä soitannosta vastaa Pelle Miljoona United, eli laulajan lisäksi yhtyeessä soittavat myös Tumppi Varonen ja Jukka Melametsä.

Syksyn aikana Pelle palaa lavoille legendaarisella Pelle Miljoona Oy:llä. Siihen kuuluvat laulajan lisäksi Andy McCoy, Sami Yaffa, Tumppi Varonen ja Ari Taskinen.

Kokoonpano on sama, joka soitti vuonna 1980 ilmestyneellä Moottoritie on kuuma -levyllä. Levy nousi aikanaan Suomen levymyyntitilaston ykköseksi.
Yhtye ei kuitenkaan pysynyt koossa kovin kauaa. McCoy ja Yaffa lähtivät heti levytyksen jälkeen Tukholmaan perustamaan Hanoi Rocks -yhtyettä, eivätkä enää palanneet edes bändin sovitulle Suomen-kiertueelle.

Pelle Miljoona Oy:n 40-vuotisjuhlakiertue starttaa Kouvolasta 14. marraskuuta. Kiertue pysähtyy Etelä-Karjalassa ainoastaan Imatralla, perjantaina 14. joulukuuta Kulttuuritalo Virrassa.

 
Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.

Lue kommentointiohjeet

Luetuimmat