Verkossa järjestettävässä Kesäksi duuniin -tapahtumassa on tarjolla satoja työpaikkoja – Ruokolahtelainen Teuvo Närvänen etsii viittä tai kuutta työntekijää

Kesätyötapahtuma järjestetään verkossa perjantaina 22. tammikuuta ja se on tarkoitettu kaikille työnhakijoille.

Mika Strandén

Viime vuoden Kesäksi Duuniin -rekrymessut järjestettiin Lappeenrannan kaupunginteatterin lämpiössä. Imatran tapahtuma järjestettiin Torigalleriassa.
Viime vuoden Kesäksi Duuniin -rekrymessut järjestettiin Lappeenrannan kaupunginteatterin lämpiössä. Imatran tapahtuma järjestettiin Torigalleriassa.

Keskiviikkona 20. tammikuuta ruokolahtelaisesta maatalousyrittäjä Teuvo Närväsestä ja hänen avoinna olevista työpaikoistaan kuvataan esittelyvideo.

Video tulee esittelykuvien keralla näkyviin virtuaaliseen Kesäksi duuniin -rekrytapahtumaan.

Varsinainen rekrytapahtumapäivä on perjantaina 22. tammikuuta, ja tapahtuman aika on kello 13–15. Siihen pääsee osallistumaan kesaksiduuniin.fi -nettisivujen kautta.

Närväsen lisäksi tapahtumaan on toistaiseksi ilmoittautunut 22 muutakin eteläkarjalaista työnantajaa. Tapahtumassa on tarjolla satoja kesätyöpaikkoja.

Tilaisuus on tarkoitettu kaikille työnhakijoille, sekä nuorille että kokeneemmille.

Anu Pakarinen

Mansikat odottavat poimijoitaan myös ensi kesänä.
Mansikat odottavat poimijoitaan myös ensi kesänä.

Lisäksi tapahtumassa on mahdollisuus saada neuvoja työnhakuun ja apua työnhakuasiakirjojen tekemiseen.

Töitä voi hakea tapahtumapäivän jälkeenkin

Itse rekrytapahtumassa työnhakijat pääsevät tapaamaan yritysten, oppilaitosten ja yhteistyökumppaneiden edustajia virtuaaliständeillä sekä keskusteluhuoneissa.

Tapahtuma löytyy verkosta kuitenkin aina helmikuun viidenteen päivään asti, joten tulevaa työnantajaansa voi etsiä vielä rekrypäivän jälkeenkin.

– Me etsimme kahta mansikanmyyjää, ja noin kolmea mansikankerääjää, Närvänen kertoo.

Töitä on tarjolla ainakin koko heinäkuuksi – mutta mansikkasesongin jälkeen tarjolla on myös esimerkiksi mustaherukan poimimista.

– Olemme olleet tässä tapahtumassa mukana kahdesti aiemminkin, ja hyviä työntekijöitä on sen kautta saatu. Suomalaiset työntekijät yllättivät iloisesti viime kesänä, Närvänen kertoo.

Tarpeen vaatiessa hän järjestää työntekijöilleen myös asumisen sekä työhönopastuksen.

Rekrytapahtumaa järjestävät Kaakkois-Suomen TE-palvelut, EURES, Imatran kaupunki, Ohjaamo Imatra, Lappeenrannan kaupunki, Ohjaamo Lappeenranta ja Saimaan ammattiopisto Sampo.

Luetuimmat