Green Energy Finland edustaa Suomea kansainvälisessä bisneskilpailussa — Imatrallakin toimivaa yritystä voi äänestää netissä

Kuvakaappaus yrityksen esittelyvideosta

Amerikkalaisnäyttelijä David Hasselhoff esiintyy yhtiön mainoskasvona.

Lappeenrantalainen Green Energy Finland tavoittelee voittoa eurooppalaisessa bisneskilpailussa. Aurinkoenergia-alalla toimiva Green Energy Finland edustaa Suomea sarjassa, jossa yritysten liikevaihto on alle 25 miljoonaa euroa. Yrityksellä on toimipiste myös Imatralla.

European Business Awards (EBA) on Euroopan suurin yrityskilpailu. Tänä vuonna mukana on yli 33 000 yritystä, jotka ovat lähtöisin 34 eri maasta.

Myös yleisö pääsee äänestämään omia suosikkejaan kilpailussa. Green Energy Finlandia voi äänestää tästä.

Kilpailun parhaat yritykset saavat Ruban d’Honneur kunniamaininnan helmikuussa. Kilpailun voittajat julistetaan EBA:n palkintokgaalassa kesäkuussa.

33 työntekijän lappeenrantalaisyritys hankki mainoskasvokseen Ritariässä- ja Baywatch -sarjoista tunnetun David Hasselhoffin. Hasselhof esiintyy myös yhtiön mainosvideolla, jonka näet oheisesta upotuksesta.

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.