Varpalahden avannon uudet portaat ovat valmiit ja odottavat asennusta — niitä pitkin Vuokseen pääsee pulahtamaan juuri ennen uimahallin kesätaukoa

Uudet portaat odottelevat jo pääsyä Varpalahteen. Pinnoitusmateriaalin saannissa on ollut hankaluuksia.

Imatran arkkitehtuuritoimisto Im-Ark

Arkkitehdin laatimat havainnekuvat uimahallin laiturin uusista portaista.
Arkkitehdin laatimat havainnekuvat uimahallin laiturin uusista portaista.

Imatran uimahallin avannon uusia portaita on odoteltu jo tovi. Paikallisena mittatilaustyönä valmistetut portaat ovat nyt asennusta vaille valmiit.

— Portaat ovat olleet valmiit jo hetken, mutta on ollut vaikeuksia saada kaiteen pinnoitusmateriaalia. Se tilattiin jo kertaalleen, mutta toimittajalta tuli väärää, kertoo portaat valmistaneen Imatran Metallin toimitusjohtaja Ari Kostiainen.

Käsijohteisen kaiteen materiaali on silikonipohjaista, joka kestää kylmää ja kuumaa. Kostiaisen mukaan asennus on päivän homma ja tapahtuu viikon sisään.

— Optimaalisesti asennus käynnistettäisiin perjantaina, mutta viimeistään ensi viikon alkupuolella. Tavoite on, että viikon päästä portaat ovat käytössä.

Se tarkoittaa sitä, että uusia portaita pitkin Vuokseen pääsee pulahtamaan juuri ennen Imatran uimahallin kesätaukoa. Uimahalli on suljettu 21.6.–30.7.2019 välisenä aikana.

Juttua muokattu 11.6.2019 klo 13:26: korjattu uimahalli-sanan kirjoitusasua.

Luetuimmat

Kommentoidut