Vintterin alueelta löytyi koukullinen makkaranpala — Vaara oli jo lähellä, sillä Tanja Kuikan Ruska-koira nappasi sen suuhunsa

Tanja Kuikka

Pyörätielle jätettyyn makkaranpalaan oli upotettu koukku.
Pyörätielle jätettyyn makkaranpalaan oli upotettu koukku.

Vintterin alueella K-Raudan kohdalla pyörätiellä lojui tänään makkaranpala, josta törrötti metallinen koukku. Havainnon teki Tanja Kuikka, joka oli kävelyllä kahden koiransa kanssa puolen päivän aikaan.
— Toinen koiristani oli vapaana, yhtäkkiä se tuli istumaan jalan viereen ja katsoi silmiin. Kun se ei suostunut liikkumaan niin huomasin, että sillä oli jotain suussa.

Suusta Kuikka löysi makkaranpalan, jonka hän sai napattua takaisin. Onni oli, että sileäkarvainen noutaja Ruska ei syönyt tai pureskellut sitä.
— Ihmettelin, että koira on niin viisas, että se ilmoitti siitä minulle.

Sen jälkeen Kuikka hävitti makkaranpalan heittämällä sen kauas kulkutien varrelta.
— Ajattelin ottaa sen mukaan, mutta pelkäsin koskea, jos se oli myrkytetty. Varoitimme koiranomistajia tarkkailemaan, mitä koirat haistelevat ja syövät.

Kuikan mukaan vastaavia tapauksia ei ole tullut alueella vastaan aiemmin. Asiasta ei ole tehty rikosilmoitusta.

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.

Lue kommentointiohjeet

Uusimmat uutiset