Kaipaatko ohjelmaa viikonloppuun? — Katso kaikki menot jatkossa Uutisvuoksen tapahtumapaketista

Uutisvuoksi kertoo koko viikonlopun menoista yhdessä koosteessa. Menopaketti julkaistaan verkossa torstai-iltana ja printissä perjantaina.

Uutisvuoksen verkkosivuilla oleva menokalenteri kokoaa Imatran seudun tapahtumat yhteen paikkaan.
Uutisvuoksen verkkosivuilla oleva menokalenteri kokoaa Imatran seudun tapahtumat yhteen paikkaan.

Mitä tekisi viikonloppuna? Tapahtuuko täällä meillä päin mitään? Näihin kysymyksiin löytyy jatkossa entistä helpommin vastaus Uutisvuoksesta. Alamme huomisesta alkaen julkaista perjantaisin koko viikonlopun menovinkkejä yhdessä koosteessa, jossa on mukana tapahtumia perjantaista sunnuntaihin.

Menokoosteemme julkaistaan verkossa jo torstai-iltana. Painetussa lehdessä on perjantaina koosteen lisäksi laajennettu, koko viikonlopun kattava Menot tänään -palsta.

Imatran seudun menot ovat olleet viime vuodesta asti esillä Uutisvuoksen verkkosivuilla olevassa menoinfo-palvelussa www.uutisvuoksi.fi/tapahtumat. Tältä samalta sivustolta koostetaan myös painetun lehden menovinkit. Listauksen takana on palvelu, johon tapahtumajärjestäjät lisäävät itse menonsa.

Omasta tapahtumasta voi verkossa kertoa laajemmin linkkien ja kuvien kera. Useampia tapahtumia järjestävän on mahdollista saada omat tunnukset järjestelmään, jolloin omia tallennuksia pääsee myös jälkikäteen tarvittaessa muokkaamaan.

Verkon menolistaus on pohjana Uutisvuoksessa joka päivä julkaistavalle Menot tänään -palstalle. Lehteen tapahtumaansa mielivä voi siis kertoa menostaan ajoissa verkossa, jolloin se on mukana myös painetun lehden listauksessa.

Verkon menokalenteri on avoin kaikille tapahtumille. Sekä viikonlopun menokoosteen että lehden Menot tänään -kalenteriin päätyvät menot puolestaan käsittelee toimitus.

Tapahtumat Uutisvuoksen menoihin

Tiedot menoista jätetään verkkoon sivulle www.uutisvuoksi.fi/tapahtumat, jossa valitaan toiminto ”Ilmoita tapahtuma”.

Painetun lehden menokalenterit syntyvät verkkoon jätettyjen tapahtumien pohjalta.

Painetun lehden päivittäiseen Menot tänään -kalenteriin tarkoitettujen tapahtumien on oltava järjestelmässä julkaisua edeltävänä arkipäivänä kello 9.

Viikonlopun menokoosteeseen tarkoitettujen tapahtumien on oltava järjestelmässä torstaina kello 9.

Järjestäjät voivat halutessaan vinkata tapahtumistaan juttuaiheina toimitukselle, osoitteeseen toimitus@uutisvuoksi.fi.

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.

Lue kommentointiohjeet

Luetuimmat