Myrskyn repimä Kullervon kuplahalli laskettiin lopullisesti alas, hallin taru kesti melkein 12 vuotta

Timo Pitko

Joutsenon kuplahalli laskeutui alas viimeisen kerran lauantaina.

Joutsenon Kullervon harjoittelupaikkana toiminut kuplahalli on poistettu lopullisesti käytöstä. Viimeisen kerran halli oli pystyssä lauantaina.

Halli vaurioitui myrskyssä tammikuussa 2015, jonka jälkeen sen korjaaminen todettiin hankalaksi. Kuplahalli saatiin vielä kerran pystyyn joulukuun ajaksi, mutta tarkempi tarkastelu osoitti, ettei halli ollut enää turvallinen.

Kuplahalli ehti palvella Kullervon junioreita melkein 12 vuotta. Se pystytettiin Joutsenon raviradan maastoon vuonna 2005. Hallia ylläpidettiin kokonaan jalkapallojaoston talkoovoimin.

Kullervon juniorijalkapallon toiminnassa on tällä hetkellä 170 pelaajaa. Heidän talviharjoittelunsa jatkuu nyt Kultsu areenalla, joka avattiin Joutsenon urheilukeskukseen vuodenvaihteessa. Kultsu areenalta ostetut vuorot ovat kuitenkin kalliimpia kuin oman hallin käyttö, joten Kullervo joutunee perimään junioreilta jatkossa ylimääräistä olosuhdelisää vuokrakulujen kattamiseksi.

Joonas Tapaninen

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.