Etelä-Karjalassa uusi vuosi otettiin vastaan rauhallisesti — Pelastuslaitosta työllistivät eniten erilaiset liikenneonnettomuudet

Niina Villman, Niina Villman

Pelastuslaitosta työllistivät vuoden vaihtuessa pienet liikennonnettomuudet.
Pelastuslaitosta työllistivät vuoden vaihtuessa pienet liikennonnettomuudet.

Vuoden vaihtuessa Etelä-Karjalan pelastuslaitosta työllistivät lähinnä pienet liikenneonnettomuudet.

Uuden vuoden juhlinta sujui rauhallisesti Etelä-Karjalassa. Pelastuslaitoksen tietoon ei ole tullut yhtään rakettien aiheuttamaa onnettomuutta eikä tulipaloa.

On meillä ollut joskus vuodenvaihteessa enemmänkin tehtäviä, mutta ei nämä juhla-ajat tavallisestikaan mitään superkiireisiä täällä Etelä-Karjalassa ole, toteaa päivystävä palomestari Petri Pätilä Etelä-Karjalan pelastuslaitokselta.

Autot suistuivat tieltä

Pelastuslaitosta työllistivät lähinnä pienet liikenneonnettomuudet ja puun kaatuminen tielle Lappeenrannassa Toivarilantiellä.

Kirkkokadun ja Lappeenkadun risteyksessä tapahtuneessa kolarissa loukkaantui yksi henkilö lievästi ja Vaalimaantiellä kahdessa eri tieltä suistumisessa ei tullut henkilövahinkoja, kertoo yöllä päivystänyt palomestari Toni Jaako Etelä-Karjalan pelastuslaitokselta.

Hiilikasa syttyi itsestään palamaan

Mustolan satama-alueella varastoituna oleva hiilikasassa tapahtui itsesyttyminen, jonka pelastuslaitos kävi sammuttamassa.

Ruokolahdella oli kaksi tehtävää, henkilöauton palo Piikamäentiellä sekä savuhavainnon tarkastustehtävä Nällisuontiellä.

Luetuimmat