Espanjan poliisia tarvittiin IPV:n C-poikien harjoituksiin, syynä kimmokkeen ottanut pallo

Espanjaan harjoitusleirillä olevat IPV:n C-pojat joutuivat selvittelemään asioitaan Espanjan poliisin kanssa Benalmadessa.

IPV:n pojat olivat harjoittelemassa paikallisella kentällä. Yksi painavista lyönneistä kantoi kauas kentän ulkopuolelle, otti sopivan kimmokkeen kohdalle osuudesta muurista ja rikkoi muurin takana olleen asunnon ovi-ikkunan.

— Sitä siinä selviteltiin sitten paikalle kutsutun poliisin kanssa ja lopputulemana oli, että lasku ikkunan korjauksesta menee Benalmadenan kaupungille, C-poikien valmentaja Petri Lankinen kertoo.

Aurinkorannikon sää muuttui torstaina auringon paahteesta tuuliseksi ja pilviseksi.

— Lämpöä on ollut reilut viisitoista astetta, pojat harjoittelevat tuulipuvut päällä. Tänään meillä on kaksi treeniä ja koko kenttä IPV:n käytössä. Meidän lisäksemme kentällä treenaa puolipäivän paikalle tullut edustusjoukkue.

Sotkamon Jymynkin piti harjoitella Benalmadenassa perjantaina, mutta pääsee paikalle vasta myöhään illalla, koska sen lähtö Suomesta siirtyi vuorokaudella konerikon vuoksi.

— Kenttävuokrat menevät kyllä Jymyn piikkiin, Lankinen nauraa.

Jymyläisten piti myös tänään viedä paikalliselle suomalaiselle koululle pesäpallotarvikkeita, nyt tämä tehtävä lankesi IPV:n C-poikien tehtäväksi.

— Homma hoidossa, Lankinen sanoo.

Tenho Tiilikainen

Tenho Tiilikainen

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.