Haussa Imatralle kymmenen laitoshuoltajaa — Saimaan tukipalvelut vastaa jatkossa koulujen ja päiväkotien lisäksi myös pelastuslaitoksen ja Imatran jäähallin siivouksesta

Marleena Liikkanen

Siivouksella on oma, tärkeä roolinsa esimerkiksi tartuntatautien torjunnassa. Tässä kuvassa maaliskuulta 2016 koulusiivooja pesee ovien ikkunoita Kaukaan koululla.

Saimaan tukipalvelut -osakeyhtiö etsii Imatralle kymmentä uutta laitoshuoltajaa. 4. lokakuuta käynnistynyt haku jatkuu 22. lokakuuta saakka.

— Tarvitsemme uusia työntekijöitä, koska meidän hoidettavaksemme tulee lisää kohteita ja työntekijöitä siirtyy paikasta toiseen, kertoo rekrytointiasiantuntija Ulla-Riitta Vilkko Saimaan tukipalveluista.

Uusia kohteita ovat muun muassa pelastuslaitoksen tilat Imatran Sulattimolla sekä Imatran jäähalli.

Imatralla työskentelee tällä hetkellä Vilkon arvion mukaan vajaat 200 laitoshuoltajaa. Saimaan tukipalvelut vastaa kaikkien kaupungin koulujen ja päiväkotien siivouksesta.

Oppisopimuskoulutus mahdollinen

Kaikki nyt tarjolla olevat tehtävät ovat vakituisia, mutta eivät välttämättä aivan kokopäiväisiä.

— Mahdollisimman monelle yritetään saada täysi työpäivä.

Työhakemuksia on tullut jo useita kymmeniä.

— Uskon, että tällä haulla saadaan mukavasti työntekijöitä. Se voi lisätä kiinnostusta, että mahdollista on myös oppisopimuskoulutus.

Rekrytapahtuma tulossa

Laitoshuoltajan työehtosopimuksen mukainen peruspalkka on 1 752,54 euroa kuukaudessa.

— Sen päälle tulevat ilta- ja viikonloppukorvaukset.

Imatran TE-toimistolla järjestetään laitoshuoltajahakuun liittyvä rekrytointitapahtuma tulevana tiistaina 17. lokakuuta kello 13.

Minna Mäkinen

Minna Mäkinen

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.