Imatran kaupunki järjestää kesäkerhotoimintaa koululaisille — Kerhopäivät kuluvat luonnon, metsän, englannin kielisuihkujen ja askartelun parissa

1.—2. -luokkalaisille suunnattuun kerhoon otetaan mukaan 20 ensimmäiseksi ilmoittautunutta lasta.

Imatran kaupunki

Kesäkerhotoimintaa järjestetään Vuoksenniskan koulukeskuksessa maanantaista keskiviikkoon aamupäivisin kesäkuun ajan. Aihekuva.
Kesäkerhotoimintaa järjestetään Vuoksenniskan koulukeskuksessa maanantaista keskiviikkoon aamupäivisin kesäkuun ajan. Aihekuva.

Imatran kaupunki kokeilee nyt ensimmäistä kertaa järjestää kesäkerhotoimintaa koululaisille. Kyse on pilottihankkeesta, jonka aikana kerho pidetään 1.—2. -luokkalaisille.

Kesäkerhotoimintaa järjestetään Vuoksenniskan koulukeskuksessa maanantaista keskiviikkoon aamupäivisin kesäkuun ajan.

Aiheena kerhossa on kahdella ensimmäisellä viikolla luonto ja metsä. Seuraavilla kahdella viikolla luvassa on puolestaan englannin kielisuihkutusta ja askartelua.

Mukaan pääsee 20 lasta

Kerhoon otetaan mukaan 20 ensimmäiseksi ilmoittautunutta lasta.

— Halusimme järjestää pienille koululaisille ohjattua toimintaa koulujen loputtua ja samalla kokeilla, onko lapsilla ja perheillä kiinnostusta ja tarvetta tällaiselle toiminnalle. Mikäli tarvetta on, voimme laajentaa toimintaa tulevina vuosina myös muille alueille, kertoo apulaisrehtori Leila Riihinen tiedotteessa.

Pienten koululaisten vanhemmille on mennyt asiasta Wilma-viesti ilmoittautumislinkkeineen.

Uusimmat uutiset