Imatran seudun baareissa kaikki valmista jalkapallon MM-kisojen loppuotteluun: ”Luulisin että enemmistö on Kroatian puolella”

Futista on seurattu koko MM-kisojen ajan tiiviisti myös oluttuopin äärellä.

Anu Pakarinen

Lauantaina katsojia oli kiitettävästi, kun Belgia ja Englanti mittelivät pronssimitalista. Eiköhän tänäänkin tupa täyty, tuumaa Pub Vahdin vuorovastaava Riikka Kuusisto.

Venäjällä pelattavat jalkapallon MM-kisat huipentuvat tänään, kun Ranska ja Kroatia kohtaavat kello 18 alkavassa loppuottelussa.

Kisat ovat näkyneet vahvasti usean viikon ajan Imatran seudun baareissa, joista monessa on isot televisiot tai screenit urheilun seuraamiseen.

Tunnelma on ollut korkealla ja välillä on ollut aikamoinen metelikin. — Maiju Teräväinen

Innokkaita penkkiurheilijoita odotetaan paikalle myös tänään, kertoo vs. ravintolapäällikkö Maiju Teräväinen Osmo’s Cosmos baarista.

— Meillä on yläkerran sporttibaarissa kolme isoa telkkaria ja screeni. Kisoja on seurattu meillä aika paljon, porukkaa on ollut hyvin liikkeellä. Tunnelma on ollut korkealla ja välillä on ollut aikamoinen metelikin. Uskoisin, että väkeä tulee myös tänään, Teräväinen kertoo.

Kumman puolella OC-Bar mahtaa tänään olla?

— Luulisin että enemmistö on Kroatian puolella. Ns. perusmaat ovat tippuneet ja Kroatia on yllättäjä. Vähän niin kuin Islanti, jota kaikki kannattivat aiemmin, Maiju Teräväinen vastaa.

”Rankkareille menee”

Jalkapalloa on seurattu tiiviisti myös Pub Vahdissa ja Street Cafessa Imatralla sekä Alppimajassa Ruokolahdella.

— Meillä on täällä koko kisojen ajan screeni. Porukkaa on käynyt syömässä, juomassa ja seuraamassa jalkapalloa, ja tunnelmaa on ollut. Uskon, että väkeä riittää tänäänkin. On niin hyvä keli ja ihmisiä paljon liikkeellä muutenkin, perustelee Konsta Lappalainen.

Anu Pakarinen

Peli alkaa kohta, missä katsojat? Kello 17 Vahdin kisakatsomo ammotti vielä tyhjyyttään.

Lappalainen veikkaa enemmistön Alppimajassa olevan tänään Ranskan puolella, koska se on niin perinteinen jalkapallomaa.

Toisaalta vetoja lyödään kummankin puolesta.

— Rankkareille menee ja Ranska voittaa, kertoo Lappalainen erään asiakkaan juuri huikanneen.

Street barissa kisoja seurataan kahdesta isosta televisiosta. Työvuorossa oleva Noora Melkko ei käy arvailemaan yleisön tämänpäiväistä suosikkia, koska ei ole ehtinyt jutella jalkapalloa seuraavien asiakkaiden kanssa pariin päivään.

— Uskon, että väkeä tulee tänäänkin.

Luetuimmat

Uusimmat uutiset