Ruokolahtelaissyntyinen Ella Brigatti tutustuttaa pienet lukijat kiinalaiseen kulttuuriin — Sängynaluskansasta tulee neljäs osa

Rinna Härkönen

Ella Brigatti on kotoisin Ruokolahden Salosaaresta.
Ella Brigatti on kotoisin Ruokolahden Salosaaresta.

Sängynaluskansasta tulee neljäs osa. Ruokolahden Salosaaressa varttunut 1969 syntynyt Ella Brigatti on kirjasarjan äiti. Neljäs kirja on nimeltään Kiinan muuri.

Sängynaluskansa-kirjat on suunnattu 3—6 -vuotiaille lapsille. Kiinan muuri -osan luvataan olevan matka Kiinaan, josta kirja tarjoilee yksityiskohtia ja esittelee keksintöjä. Ihmiskunnan historia on laitettu sekoittumaan satukansan tarinaan. Kirja avaa lapsille kiinalaista kulttuuria.

Sängynaluskansan aikaisemmat osat ovat Sängynaluskansa (2014), Sängynaluskansa Karnevaalit (2015) ja Sängynaluskansa Meksikossa (2016). Brigatti pyristeli kirjoja kirjoittaessaan eroon peloistaan. Osana pyristelyssä auttoi tarina, jossa sängyn alla ei ole mitään pahaa.

Kirjasarjan neljäs osa julkaistaan maaliskuussa.

Anniina Meuronen

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.